ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαδραστικές γιορτές σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης

Διαδραστικές γιορτές σε παραλίες της Αλεξανδρούπολης
Η «Δημοσυνεταιριστική Έβρος Α.Ε.» στο πλαίσιο υλοποίησης του Τ.Π. CLLD LEADER Κεντρικού και Νοτίου Έβρου της Προτεραιότητας 4 «Αύξηση της Απασχόλησης και της Εδαφικής Συνοχής» του Ε.Π. «Αλιεία και Θάλασσα» (ΕΠΑΛΘ) 2014-2020 και ειδικότερα του Διαπεριφερειακού Σχεδίου Συνεργασίας με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον, Παράκτιες Απειλές και Αλιεία» - Δράση 6.2 διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και για πρώτη φορά φέτος στην ιστορία της Π.Ε. Έβρου, «Διαδραστικές γιορτές σε παραλίες και ψαροχώρια», με μία πληθώρα δράσεων, εκδηλώσεων, παιχνιδιών, εθελοντικών παρεμβάσεων, μουσικής και γαστρονομικών εκπλήξεων.

Είμαστε όλοι καλεσμένοι, με ελεύθερη συμμετοχή σε ένα πρωτόγνωρο διήμερο, όπου η θαλασσινή παράδοση του τόπου μας παίρνει ξανά τη θέση της, ακολουθώντας τα βήματα παιδιών και νέων ανθρώπων και των παλιών θαλασσινών που την κρατούν τόσες δεκαετίες ζωντανή.

Εκδηλώσεις Σαββάτου 28 Οκτωβρίου
Έναρξη ώρα 14:00 - Λιμανάκι Μάκρης


Θεματικά δρώμενα:
  • Ψαρομαγειρέματα
  • Αναβίωση εθίμων των ψαράδων
  • Μουσικές εκδηλώσεις
  • Παραδοσιακή μουσική και χορωδίες
  • Η εμπειρία της αλιευτικής μαγειρικής στην τράτα

Εκδηλώσεις Κυριακής 29 Οκτωβρίου
Έναρξη ώρα 11:00 - Παραλία Αγίας Παρασκευής


Θεματικά δρώμενα:
  • Παιχνίδια πλάι στο κύμα
  • Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
  • Τέχνη στην άμμο
  • Εθελοντικός καθαρισμός παραλίας
  • Ναυτικοί κόμποι.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video