ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σχόλιο της Περιφερειακής Σύνθεσης για τις δηλώσεις Σιμιτσή

Σχόλιο της Περιφερειακής Σύνθεσης για τις δηλώσεις Σιμιτσή
Σχόλιο της παράταξης "Περιφερειακή Σύνθεση" του Χειστόδουλου Τοψίδη σχετικά με τις δηλώσεις του Κωστή Σιμιτσή ότι «έχω καταλήξει στην απόφαση να ψηφίσω τον Χρήστο Μέτιο» στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών:

«Συγχαρητήρια» αξίζουν στον αποτυχημένο πρώην έμμισθο αντιπεριφερειάρχη του κ. Μέτιου, Κωστή Σιμιτσή. Δεν είναι αχάριστος! Αναγνωρίζει όσους τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια και τον έχρισαν αντιπεριφερειάρχη για να μην κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Να ΜΗΝ φέρει ίχνος ανάπτυξης!

Και πράγματι ο κ. Μέτιος είναι ειλικρινής, τήρησε το λόγο του και τον επιβράβευσε για την υποστήριξη στον δεύτερο γύρο των προηγούμενων εκλογών!

Οι δηλώσεις του ασκόπως περιφερόμενου πρώην αντιπεριφερειάρχη και πρώην Δημάρχου Καβάλας είναι ενδεικτικές της απελπισίας του συστήματος Μέτιου, που βλέπει την κοινωνία να του γυρίζει την πλάτη, σε αντίθεση με άλλους επιτυχημένους περιφερειάρχες ανά την χώρα, οι οποίοι ήδη εκλέχτηκαν.

Η Περιφέρεια χρειάζεται μία νέα, ανεξάρτητη και δυναμική ηγεσία!

Θα την έχει στο πρόσωπο του Χριστόδουλου Τοψίδη και της ΠΕΡΙΦΕΡΕIΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video