ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης
Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Έβρου ανακοίνωσε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Αν. Μακεδονίας - Θράκης» με επικεφαλής τον Διονύση Κλάδη.

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Διονύσης Κλάδης, στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων, έμπειροι, δοκιμασμένοι που αξίζει να τους στηρίξει ο λαός της περιοχής. Να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αν. Μακεδονίας - Θράκης από αγωνιστές περιφερειακούς συμβούλους που θα διεκδικούν για την περιοχή, θα είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή του λαού!

«Περισσότεροι εκλεγμένοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ, σημαίνει περισσότεροι σύμβουλοι που θα υπερασπίζονται τα δίκια των εργαζομένων, των ανέργων και απολυμένων, των αυτοαπασχολούμενων, των βιοπαλαιστών αγροτών, της νεολαίας. Σημαίνουν ότι θα είναι ακόμα πιο ισχυρή η 100% μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι σε ένα μπλοκ δυνάμεων που είναι ταγμένο να στηρίζει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και για αυτό είναι απέναντι από τις λαϊκές ανάγκες» τόνισε ο Διονύσης Κλάδης.

Οι υποψήφιοι/ες περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης είναι οι εξής:
  • Γιαννούδης Δημήτρης - Γεωπόνος, Ιδιωτικός υπάλληλος, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης - Φερών - Σουφλίου «Η Ενότητα», Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος Θράκης του ΓΕΩΤΕΕ, Μέλος της Ε.Π. Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Γκιδίκα Σταματία (Ματούλα) - Δημόσιος υπάλληλος, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ειρήνης, Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αλεξανδρούπολης.
  • Δευτεραίου Πολυξένη (Ξένια) - Αναπληρώτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Δινδίνη Βαΐα (Βάνα) - Δικηγόρος παρ Εφέταις, Μέλος Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ), Mέλος της Ε.Π. Αν Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Ζησίδης Παναγιώτης - Αγρότης, κτηνοτρόφος, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου.
  • Κώστογλου Κώστας - Δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Διδυμοτείχου.
  • Μαραγκοζάκη Σωτηρία - Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης, Μέλος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Έβρου.
  • Μάρκου Μαίρη - Αυτοαπασχολούμενη, Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σουφλίου - Τυχερού - Ορφέα «νοιάΖΩμαι».
  • Μιδάλκος Παναγιώτης - Εκπαιδευτικός Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
  • Μπάζας Σταύρος - Αρχαιολόγος, Δημόσιος υπάλληλος, Μέλος της Ε.Π. Αν. Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
  • Μπάρμπα Αθανασία (Σάσα) - Δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Σουφλίου, Ταμίας του Δ.Σ. του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Σουφλίου.
  • Ναζλής Κώστας - Διοικητικός υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμότειχου, Μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
  • Νικολαΐδης Γεώργιος - Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Διδυμοτείχου - Ορεστιάδας.
  • Παντελίδου Στέλλα - Νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (συμβασιούχος).
  • Τουφεκτσή Αναστασία - Ιατρός μικροβιολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ Κέντρου Υγείας Αλεξανδρούπολης, Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.
  • Τοψίδου Αναστασία - Λογίστρια αυτοαπασχολούμενη στην Ορεστιάδα.
  • Τρέλλης Γιάννης - Γεωπόνος.
  • Φωτιάδης Τριαντάφυλλος - Απόστρατος Αντιπλοίαρχος Π.Ν. ε.α, Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video