ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία του Χριστόδουλου Τοψίδη στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας

Περιοδεία του Χριστόδουλου Τοψίδη στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας
Στους Δήμους Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας περιόδευσε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης και επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και υποψήφιες Περιφερειακούς/ές Συμβούλους της παράταξης.

Το κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας συνάντησε και τον υποψήφιο Δήμαρχο Διδυμοτείχου κ. Χρήστο Τοκαμάνη.


Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης επισκέψεις στο Αστυνομικό Τμήμα του Διδυμοτείχου, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, στην αγορά της πόλης, όπως και στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ.


Εν συνεχεία, το κλιμάκιο πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε τη Νέα Ορεστιάδα και κινήθηκε στην αγορά της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες και επικοινωνώντας τις θέσεις της παράταξης.


Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με επισκέψεις στους οικισμούς του Τριγώνου: Δίκαια, Πτελέα, Ορμένιο, Πετρωτά, Πεντάλοφο, Κόμαρα και Κυπρίνο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, όπως και τα μέλη του κλιμακίου κατέγραψαν την αγωνία των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στο βόρειο τμήμα του Έβρου, για το μέλλον και την ευημερία του τόπου τους.


Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ πρεσβεύει το μότο «ο άνθρωπος στο επίκεντρο» και με αυτό ως δεδομένο, τόσο ο κ. Τοψίδης, όσο και τα μέλη του κλιμακίου εξέθεσαν αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για την στήριξη των ακριτικών περιοχών καθώς και τη μείζονα προτεραιότητα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ για την ενίσχυση των συνόρων η οποία επιτυγχάνεται μέσα από αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και βελτίωση της καθημερινότητας, ώστε οι άνθρωποι να παραμένουν στον τόπο τους νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.













Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video