ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Απεργιακή συγκέντρωση στις 21 Σεπτέμβρη αποφάσισαν εργατικά σωματεία

Αλεξανδρούπολη: Απεργιακή συγκέντρωση στις 21 Σεπτέμβρη αποφάσισαν εργατικά σωματεία
Σε σύσκεψη εργατικών σωματείων, συλλόγων και άλλων μαζικών φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη με θέμα «ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»μ αποφασίστηκε η πραγματοποίηση απεργιακής συγκέντρωσης την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, μέρα ψήφισης του νέου νομοσχεδίου - εκτρώματος που φέρνει η κυβέρνηση, στις 10:30 π.μ. μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης.

Τόσο εισηγητικά από το Χρήστο Παπαδαμάκη, γραμματέα του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων "Η Ενότητα", όσο και από τις παρεμβάσεις των εκπρόσωπων των εργαζομένων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα δόθηκε το στίγμα των όσων περιλαμβάνει το νομοσχέδιο και τονίστηκε η ανάγκη το κάθε σωματείο στις λίγες μέρες που απομένουν να οργανώσει με ταχύτητα την μάχη της ενημέρωσης για τη συμμετοχή στην απεργία.

Για άλλη μια φορά αναδείχτηκε η στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Έβρου καθώς δεν ανταποκρίθηκε (έχει αναβάλλει ήδη δυο προγραμματισμένες συνεδριάσεις) στο αίτημα των εκπρόσωπων της ΔΑΣ για έκτακτη συνεδρίαση για απόφαση προκήρυξης απεργίας, όπως έχουν κάνει άλλα εργατικά κέντρα της χώρας.

Στην πλούσια συζήτηση εκτιμήθηκε η πετυχημένη παρέμβαση των σωματείων και των άλλων μαζικών φορέων που αφορούν τις διεκδικήσεις των πληγέντων από τις μεγάλες πυρκαγιές και τα άμεσα μέτρα προστασίας που έχει ανάγκη ο λαός όπως τα αντιπλημμυρικά και σχεδιάστηκαν τα επόμενα βήματα.

Τέλος προγραμματίστηκε η παράδοση ζωοτροφών σε κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα σίτισης των κοπαδιών τους, ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει η αποστολή των ειδών που συγκεντρώθηκαν για τη Θεσσαλία, με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video