ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη στο Δήμο Ορεστιάδας

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Διονύση Κλάδη στο Δήμο Ορεστιάδας
Τον Δήμο Ορεστιάδας επισκέφτηκε την Παρασκευή 11 Αυγούστου ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», όπου πραγματοποίησε περιοδεία συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ορεστιάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κώστα Ζαλουφλή και τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σταμάτη Γκατζίδη.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Διονύση Κλάδη υπήρξε ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ) Ορεστιάδας, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του φορέα, Ορέστη Βουρνέλη. Στη συζήτηση αναδείχθηκε η ανάγκη επενδύσεων και κεντρικού σχεδιασμού από το κράτος, ώστε να ενισχυθούν οι αρδευτικές και αποστραγγιστικές υπηρεσίες που παρέχει ο φορέας για τις ανάγκες πάνω από 200.000 στρεμμάτων αρδευόμενης γης στην περιοχή, για να λειτουργήσει, να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό και το δίκτυο, να επεκτείνει το έργο. Ακόμα αναδείχθηκε η ανάγκη εξασφάλισης φθηνής ενέργειας για τις ανάγκες του φορέα, καθώς σήμερα το 60% του κόστους άρδευσης των αγροτών, αφορά το κόστος της ενέργειας.


Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ορεστιάδας, Κωνσταντίνο Νεράντζη, όπου τη συζήτηση μονοπώλησαν οι περικοπές στις συντάξεις, η ανάγκη στήριξης των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων αλλά το διαχρονικό αίτημα των συνταξιούχων του Β. Έβρου για την δημιουργία ενός γηροκομείου.

Τέλος ο Διονύσης Κλάδης επισκέφθηκε το Δημόσιο ΚΤΕΟ στην Καβύλη, το οποίο παραμένει κλειστό εδώ και 2 χρόνια μετά από απόφαση του σημερινού Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.


Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου ο Διονύσης Κλάδης κάλεσε το λαό της περιοχής, να κάνει ένα μεγάλο και σταθερό βήμα μπροστά, να στηρίξει στις εκλογές τις δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια και στους Δήμους, ώστε να γίνει η τοπική διοίκηση σύμμαχος του λαού της Αν. Μακεδονίας και Θράκης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, ώστε να επωφεληθεί, επιτέλους από τον τεράστιο πλούτο, τις παραγωγικές δυνατότητες και το εργατικό και επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει η περιοχή.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video