ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

10 ακόμη υποψήφιοι με την παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς

Νέοι υποψήφιοι στην παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του Δημήτρη Πέτροβιτς
Ακόμη 10 υποψήφιους ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Εν Έργω Μαζί» του υποψηφίου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Πέτροβιτς, οδεύοντας προς τις κάλπες του Οκτωβρίου με σίγουρα και σταθερά βήματα...

Η ανακοίνωση της παράταξης:

«Εν Έργω Μαζί για έναν Δήμο που υλοποιεί, δεν ονειροπολεί

Με προορισμό έναν Δήμο Αλεξανδρούπολης καινοτόμο, άφθαρτο και αμόλυντο, δέκα ακόμα συνδημότισσες και συνδημότες μας αποφάσισαν να "σαλπάρουν" μαζί με τον Δημήτρη Πέτροβιτς και την παράταξη "Εν Έργω Μαζί".

Με "πυξίδα" την τιμιότητα, την εργατικότητα, το φιλότιμο, την εμπειρία, τη νηφαλιότητα σκέψης και την οξυδέρκεια, οι αξιόλογοι αυτοί συντοπίτες μας «ρίχνονται» στον προεκλογικό αγώνα για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έναν αγώνα τον οποίο η παράταξη "Εν Έργω Μαζί" τιμά και σέβεται ως την καθαρότερη έκφανση της δημοκρατικής διαδικασίας, αρνούμενη να υποκύψει σε συναλλαγές και πιέσεις, κρατώντας το κεφάλι σθεναρά ψηλά και το ήθος ακέραιο.

Γιατί η τιμή μας δεν έχει τιμή.

Δίχως λοιπόν να αναλώνεται σε εντυπωσιασμούς και σοφιστείες, αμετροέπειες και ασάφειες, ο συνδυασμός μας συνεχίζει να παρουσιάζει καθημερινά πλέον ενότητες και πτυχές του προγράμματός μας, προσφέροντας "χειροπιαστές" λύσεις για έναν Δήμο Αλεξανδρούπολης που του αξίζουν πολλά περισσότερα.

Νέα ρότα για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης!».

Ακολουθούν τα ονόματα των νέων υποψηφίων αλφαβητικά:
  1. Αρβανίτη Στυλιανή (Στέλλα), Δημόσιος Υπάλληλος
  2. Ιμπραήμ Oγλού Μιλουφέρ, Οικιακά
  3. Ισμαήλ Ογλού Γκιουλσέν, Οικιακά
  4. Καραγκιόζοβα Ρόζα, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  5. Καφετζής Ιωάννης, Αστυνομικός
  6. Μακαρατζής Χρυσοβαλάντης, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  7. Μιχαλεντζάκη Αναστασία, Νηπιαγωγός
  8. Μπεχτσούδης Ευστράτιος, Υδρογεωλόγος - Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων
  9. Παναγιωτίδου Ευαγγελία (Εύη), Ιδιωτικός Υπάλληλος
  10. Στεφανίδης Παύλος, Αντιστράτηγος ε.α.

Δείτε το βίντεο:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video