ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεγάλη εμφάνιση από τα δελφινάκια του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στα «Φιλίππεια»

Μεγάλη εμφάνιση από τα δελφινάκια του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στα «Φιλίππεια 2023»
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας ο διασυλλογικός αγώνας Κολύμβησης Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) "Φιλίππεια 2023" με τη συμμετοχή 620 περίπου κολυμβητών/τριων από 23 σωματεία της χώρας.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούσαν ένα πολύ δυνατό τεστ για όλες τις ομάδες για την εαρινή περίοδο με το επίπεδο των αγώνων να είναι πολύ υψηλό.


Η ομάδα του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) συμμετείχε στους αγώνες με 62 κολυμβητές και κολυμβήτριες και κατέκτησε την 2η θέση στη άτυπη κατάταξη των συλλόγων συγκεντρώνοντας 36 μετάλλια (13 χρυσά, 10 ασημένια και 13 χάλκινα).


Οι κολυμβητές/τριες του ΟΦΘΑ
  • Πραγματοποίησαν 119 νέα ατομικά ρεκόρ στα ατομικά αγωνίσματα τους.
  • Οι 29 κολυμβητές/τριες κατάφεραν και κέρδισαν το έπαθλο ατομικής βελτίωσης της ομάδας μας, πραγματοποιώντας ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που κολύμπησαν.
  • Δύο κολυμβητές/τριες κατάφεραν και πέτυχαν το απόλυτο στα αγωνίσματα τους κατακτώντας 3 χρυσά μετάλλια, κερδίζοντας έτσι και το κύπελο της διοργάνωσης. Ο Παναγιώτης Τσομπάνης στα αγόρια 12 ετών με τις χρυσές του κούρσες στα 50 μ. - 200 μ. πρόσθιο και στα 400 μ. ελεύθερο, και η Κατερίνα Καλλιτσάρη στα κορίτσια 11 ετών με τις χρυσές της κούρσες στα 50 μ. - 100 μ. ύπτιο και στα 200 μ. ΜΑ.

Πραγματοποιήθηκαν από την ομάδα 5 νέα ρεκόρ αγώνων. Συγκεκριμένα ρεκόρ αγώνων πέτυχαν η Μαρία Σουβαρά στα 100 μ. και στα 200 μ. πρόσθιο κοριτσιών 12 ετών και η Κατερίνα Καλλιτσάρη στα 200 μ. ΜΑ και στα 50 μ. και 100 μ. ύπτιο κοριτσιών 11 ετών!.

Πραγματοποιήθηκε 1 ρεκόρ ομάδας από την Μαρία Σουβαρά στα 100 μ. πρόσθιο κοριτσιών 12 ετών με την εκπληκτική επίδοση 1.24.50!


Η διοίκηση του ΟΦΘΑ ευχαριστεί πολύ τους γονείς της ομάδας που για άλλη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στις κερκίδες του κολυμβητηρίου της Καβάλας. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στη διοργανώτρια ομάδα του ΝΟΘΑΚ για την άρτια και άψογη διοργάνωση των αγώνων με την τόσο μεγάλη συμμετοχή και τις τόσο μεγάλες απαιτήσεις.

Επόμενα ραντεβού στο Φεστιβάλ ΟΦΘΑ στις 18/6 και στους θερινούς αγώνες στις 29-30/6 στην Καβάλα…
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video