ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για να συζητηθεί στο ΔΣ το θέμα των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης

Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης για να συζητηθεί στο ΔΣ το θέμα των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης
Το Δ.Σ. της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ Α.Ε.) σε πρόσφατη συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση των χώρων των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης. Για την απόφαση αυτή δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση ούτε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης, δεν υπάρχει ούτε η γνωμοδότηση της Τοπικής Κοινότητας.

Στο διάστημα που μεσολάβησε της απόφασης και με βιαστικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός που κατοχύρωσε τα λουτρά για 25 χρόνια σε εταιρεία εργαζομένων ξενοδοχείου της πόλης με 15.000 € μετοχικό κεφάλαιο, χωρίς καμία άλλη σοβαρή δραστηριότητα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και με μηδενική εμπειρία σε θερμαλισμό και ιαματικό τουρισμό!!! Η όλη διαδικασία προκάλεσε και την παραίτηση μέλους του Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλους τους δημότες και ιδιαίτερα την περιοχή των Λουτρών, επειδή υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στους χώρους και επειδή η όλη διαδικασία είναι πέρα και μακριά από το Δημοτικό Συμβούλιο, απαιτούμε να έρθει το θέμα για συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και επιπλέον να μην ισχύσει καμιά απόφαση της ΤΙΕΔΑ μέχρι να συζητηθεί το θέμα.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις και τον κάθε δημοτικό σύμβουλο χωριστά να στηρίξει αυτό το αίτημά μας ώστε να πραγματοποιηθεί η συζήτηση του θέματος.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Δευτεραίος Σάββας
Βαρσαμάκης Χρήστος
Βλυσίδης Γεράσιμος
Δραμανίδου Νίκη
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video