ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σάββας Δευτεραίος: Στηρίζουμε ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό

Σάββας Δευτεραίος: Στηρίζουμε ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό
Κλιμάκιο της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου Σάββα Δευτεραίο, παραβρέθηκε στο 1ο Πανέβριο Μαθητικό Φεστιβάλ Τοπικής Ιστορίας και Παραδοσιακής Μουσικής που συνδιοργάνωσαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης «Χρόνης Αηδονίδης» και το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης», στον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Συμμετείχαν μαθητές 15 σχολείων από όλο τον Έβρο σε μία άρτια οργανωμένη εκδήλωση, όπου ο ενθουσιασμός των παιδιών και το μεράκι των δασκάλων μουσικής άφησε σε όλους άριστες εντυπώσεις.


Το ΚΚΕ θεωρεί ότι η καλλιτεχνική δημιουργία, ο πολιτισμός σε κάθε του μορφή είναι προϊόν της δουλειάς και της ευαισθησίας των ανθρώπων της τέχνης, των παιδιών και των δασκάλων τους στην προκειμένη περίπτωση, και σε αυτούς ανήκουν τα πολιτιστικά αγαθά.

Όπως δήλωσε ο Σάββας Δευτεραίος «Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που καταργήθηκαν τα καλλιτεχνικά μαθήματα στα λύκεια ενώ στις άλλες βαθμίδες, σε δημοτικό και γυμνάσιο είναι πλήρως απαξιωμένα και πραγματοποιούνται χάρη στο μεράκι και στο φιλότιμο των εκπαιδευτικών που βιώνουν άθλιες εργασιακές συνθήκες με αδιοριστία και μετακινήσεις σε 4 και 5 διαφορετικά σχολεία.

Στηρίζουμε τέτοιες ενέργειες που προάγουν τον πολιτισμό τη στιγμή που αυτός γίνεται εμπόρευμα και καλούμε γονείς και εκπαιδευτικούς σε συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές θα δώσει ισχυρή πολιτική έκφραση - και μέσα στην Βουλή - στους αγώνες προάσπισης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, θα δώσει νέα δύναμη, νέες δυνατότητες στους πολλούς γιατί μόνο ο Λαός μπορεί να σώσει τον Λαό - και στον τομέα του πολιτισμού, με καλύτερους όρους για ένα  μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video