ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μήνυμα Μενέλαου Μαλτέζου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μήνυμα Μενέλαου Μαλτέζου για το αποτέλεσμα των εκλογών
Ήλπιζα τη στιγμή που θα βρισκόμουν στην ευχάριστη θέση να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, οι συνθήκες να ήταν διαφορετικές.

Δυστυχώς όμως, η εκλογική αναμέτρηση έφερε ένα δύσκολο κι αρνητικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και δεν αφήνει πολλά περιθώρια πανηγυρισμών.

Πρέπει να αντλήσουμε τα διδάγματα αυτής της ήττας και να ανασυγκροτήσουμε άμεσα την σκέψη και την δράση μας.

Τώρα προέχει η ανασύνταξη δυνάμεων για να δώσουμε ένα νέο αγώνα. Να μην επιτρέψουμε μια νέα τετραετία μ´ έναν ανεξέλεγκτο Πρωθυπουργό στο τιμόνι της χώρας και χωρίς το αντίβαρο μιας αξιόπιστης αντιπολίτευσης.

Όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου συνάντησα παλιούς αλλά και νέους φίλους. Με συγκίνησε η αγωνία σας, ο τόπος αυτός να προκόψει, να σταματήσουν οι ανισότητες και οι αδικίες.

Το εκλογικό αποτέλεσμα έδειξε πως απαιτείται από εμάς τους ανθρώπους που εκλέξατε να δείξουμε σοβαρότητα και σύνεση για να μπορέσουμε να κάνουμε την ζωή όλων μας λίγο καλύτερη.

Έχω πίστη πως θα πετύχουμε και αυτό το στόχο όλοι μαζί, συλλογικά και με αλληλεγγύη.

Μία δημοκρατία δίχως ισχυρή αντιπολίτευση είναι μια δημοκρατία αυτοκρατορική.

Μην επιτρέψετε την ηγεμονία του νικητή από ένα σημείο και μετά.

Οι ηγεμόνες αποτελούν παρελθόν που δεν θέλει να θυμάται η ανθρωπότητα.

Ελάτε, χέρι χέρι, με το λόγο της τιμής απέναντι σας.

Ελάτε να σταματήσουμε το νικητή που καιροφυλακτεί να μην αφήσει τίποτα περισσότερο από την "αίγλη του".

Λέμε όχι στην ηγεμονία του νικητή!

Η δημοκρατία και οι νόμοι της, στα χέρια ολοκλήρου του λαού.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συνεχίσω να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή για την κοινωνία, για να μπορέσει ο Έβρος να προχωρήσει, για να μπορέσουμε να ζήσουμε καλύτερα.

Ελάτε!

Μενέλαος Μαλτέζος
Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video