ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Μήνυμα Νίκης» από τον Σταύρο Κελέτση στην κεντρική ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη

«Μήνυμα Νίκης» από τον Σταύρο Κελέτση στην κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική προεκλογική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Κελέτση.


Ο βουλευτής Έβρου στο ξεκίνημα της ομιλίας του απευθυνόμενος στο ακροατήριο και σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου! Αν αυτή η μεγάλη συγκέντρωση δεν αποτελεί προμήνυμα νίκης τότε τί άλλο μπορεί να είναι! Προμήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκτίμησης στο πρόσωπό μου! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!».


Ο Σταύρος Κελέτσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν την τετραετία που πέρασε και στον τρόπο που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετώπισε με επιτυχία τις απανωτές κρίσεις. Όπως αυτή του μεταναστευτικού με τη μάχη των Καστανιών, της πανδημίας, της ενεργειακής μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία.


Αναφέρθηκε επίσης στα αναπτυξιακά έργα που ξεκίνησαν στην περιοχή όπως στην ανάπτυξη του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, την περιφερειακή οδό που συνδέει την Εγνατία με το λιμάνι, τον σταθμό Υγροποιημένου Αερίου, την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι το Ορμένιο, την μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υγροποιημένο αέριο στον Άβαντα, τη μελέτη του Φράγματος του Δερείου.


Τέλος αναφέρθηκε στις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη και τόνισε ότι στην επόμενη τετραετία ο στόχος του είναι η εφαρμογή των συγκεκριμένων προτάσεων που αφορούν κυρίως τον Βόρειο Έβρο και έχουν να κάνουν με την ανεργία, τα νέα ζευγάρια, την επιχειρηματικότητα, την αγροτική οικονομία.
 

Κλείνοντας την ομιλία του ο Σταύρος Κελέτσης καταχειροκροτούμενος τόνισε: «Ζητώ να με συγκρίνετε και να με κρίνετε. Να με κρίνετε αυστηρά. Και αν η κρίση σας είναι δίκαιη, αντικειμενική και αξιοκρατική, τότε είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσετε τον έναν από τους δύο σταυρούς που έχετε στις εκλογές!».

Δείτε το βίντεο από την ομιλία του Σταύρου Κελέτση:

Video: e-evros.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video