ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

14 μετάλλια ο Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ

14 μετάλλια ο Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης ΚΟΤΙΝΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ
Με τη συγκομιδή 9 χρυσών, 3 αργυρών, 2 χάλκινων μεταλλίων και τεσσάρων νέων πανελλήνιων ρεκόρ, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της αθλήτριας και των αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ Αλεξανδρούπολης «ΚΟΤΙΝΟΣ», στο ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ Ανδρών - Γυναικών 2023, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 27-28 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας.


Η Μαρία ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, με νέα πανελλήνια ρεκόρ και στα τέσσερα αγωνίσματα που κολύμπησε, τρία χρυσά μετάλλια (100 μ. Ύπτιο, 400 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ελεύθερο) και ένα αργυρό μετάλλιο στα 50 μ. Πεταλούδα, ήταν ασφαλώς η μεγάλη πρωταγωνίστρια του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξανδρος ΛΕΡΓΙΟΣ, με τρία χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα που κολύμπησε (100 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Πεταλούδα, 200 μ. Ελεύθερο).

Ο Δημοσθένης ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ, με δύο χρυσά μετάλλια στα 100 μ. Πρόσθιο και στα 50 μ. Ελεύθερο.

Ο Τηλέμαχος ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, με ένα χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. Πρόσθιο και δύο αργυρά μετάλλια (100 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ελεύθερο).

Ο Νικόλαος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, με ένα χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ. Πρόσθιο.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ελεύθερο (max 34 p), με τους ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ - ΛΕΡΓΙΟ, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.


Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειές τους, τα πανελλήνια και ατομικά ρεκόρ τους, για τα μετάλλια που κατέκτησαν.

Πολλά «μπράβο» στους προπονητές τους, Δάφνη Δεληγιάννη, Τάσο Καλλιτσάρη, Γιώτα Αθανασίου, Κώστα Χατζηπέτρου, Κώστα Τόμπρο, για την καθημερινή «δουλειά» τους, που αποφέρει τόσο σπουδαία αποτελέσματα!

Η διοίκηση του Α.Σ. ΚΟΤΙΝΟΣ ευχαριστεί θερμά, όσες και όσους, με όποιο τρόπο μπορούν και βοηθούν διαχρονικά τις προσπάθειές τους, ώστε να μπορούν, ως «ΚΟΤΙΝΟΣ», να προσφέρουμε ευκαιρίες άθλησης, σε όλα τα Άτομα με Αναπηρίες της περιοχής (και όχι μόνο) σε υψηλό και  ποιοτικό επίπεδο.

Η «οικογένεια» του ΚΟΤΙΝΟΥ σας θέλει, όλες και όλους, κοντά της.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video