ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερίδες σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ημερίδες σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα για τα Μαθηματικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Το παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει δύο ημερίδες για τα Μαθηματικά της Γ΄ Λυκείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με θέμα: «Οι επιδόσεις των υποψηφίων σε "πρωτότυπα" ή "παραπλανητικά" ερωτήματα των πανελλαδικών εξετάσεων».

➢ Στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης.

➢ Στην Ορεστιάδα, την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο.

Εισηγητές:
  • Γιάννης Θωμαΐδης, Δρ. Μαθηματικών, τ. Σχολικός Σύμβουλος.
  • Δημήτρης Μπαρούτης, Καθηγητής Μαθηματικών στο 3ο ΓΕ.Λ. Σταυρούπολης.

Στις πανελλαδικές εξετάσεις Μαθηματικών υπάρχουν κάθε χρόνο κάποια ερωτήματα που χαρακτηρίζονται συνήθως (ανάλογα με την οπτική γωνία που τα εξετάζει κανείς) ως «πρωτότυπα» ή «παραπλανητικά». Αυτά τα ερωτήματα οδηγούν πολλούς υποψήφιους στην επιλογή λανθασμένων ή εξεζητημένων μεθόδων επίλυσης, που οδηγούν συνήθως σε αδιέξοδο ή μεγάλη απώλεια χρόνου.

Στην ημερίδα θα αναλυθούν μερικά τέτοια ερωτήματα που τέθηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις τα προηγούμενα χρόνια και θα παρουσιαστούν δεδομένα από την αξιολόγηση των γραπτών στα βαθμολογικά κέντρα για τους τρόπους με τους οποίους τα αντιμετώπισαν οι υποψήφιοι.

  • Η παρακολούθηση των ημερίδων είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Θα μοιραστεί ΔΩΡΕΑΝ φάκελος υλικού (μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων και κατά προτεραιότητα στα μέλη της ΕΜΕ Έβρου και τους μαθητές).
  • Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης των ημερίδων.

Οι ημερίδες γίνονται σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video