ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σχόλιο του ΚΚΕ ΑΜΘ για την απαράδεκτη συμπεριφορά Αμερικανών ναυτών στα Χανιά

Το ΚΚΕ ΑΜΘ για την απαράδεκτη συμπεριφορά Αμερικανών ναυτών στα Χανιά
Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ αναφέρει:

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ… ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Για όσους ακόμα επιμένουν να επικαλούνται την «ανάπτυξη» και τα «οφέλη» που θα φέρει στην περιοχή μας η παρουσία των αμερικανοΝΑΤΟϊκών μακελάρηδων παραθέτουμε τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στα Χανιά από τις πρώτες κιόλας ώρες της έλευσης του αεροπλανοφόρου "George Bush":

Καυγάς αμερικανών στρατιωτικών στο κέντρο των Χανίων

Μεθυσμένος Αμερικανός εισέβαλε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, την ώρα που προπονούνταν δεκάδες παιδιά και νέοι, ξερνούσε εδώ κι εκεί, ενώ χτύπησε και μια γυναίκα που βρέθηκε στον δρόμο του, πέφτοντας πάνω της. Παράλληλα, στο κέντρο της πόλης επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους Αμερικανούς, ενώ το βράδυ επίσης μεθυσμένοι στρατιώτες γέμισαν το λιμάνι και πάλι ξερνώντας και τρεκλίζοντας εδώ κι εκεί, πέφτοντας πάνω σε "ατυχείς" περαστικούς, ξεκινώντας καυγάδες μεταξύ τους. Και δεν σταμάτησαν εκεί! Αμερικανοί στρατιώτες έπαιρναν τη δόση τους σε κοινή θέα στο κέντρο της πόλης, ενώ με περίσσιο θράσος Αμερικανός στρατιώτης άρχισε στις μπουνιές γυναίκα που παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά τους!

Αμερικανός ναύτης υποβασταζόμενος σε κατάσταση μέθης

Η τραμπούκικη συμπεριφορά των Αμερικανών κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, με ανάλογα περιστατικά και στην Αλεξανδρούπολη, αναδεικνύει την μπόχα εκτός από τους κινδύνους της εμπλοκής της χώρας μας και του λαού στα πολεμικά σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ. Με τον πόλεμό τους με τη Ρωσία να μαίνεται στην Ουκρανία και τις απειλές να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας, πάει πολύ κάποιοι να επιμένουν στο «καλώς ήρθε το δολάριο»! Τα ματωμένα δολάρια δεν μπορούν να εξαγοράσουν ούτε τη σιωπή, ούτε την ανοχή του λαού!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video