ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δύο εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για έργα οδικής ασφάλειας στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δύο εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για έργα οδικής ασφάλειας στον Δήμο Αλεξανδρούπολης
Δέσμη έργων οδικής ασφάλειας, ύψους 161 εκατ. ευρώ, εντάσσεται στο «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». Τα έργα αυτά αφορούν σε 76 Δήμους της χώρας με συνολικό προϋπολογισμό 161.032.998 ευρώ. Στο πλαίσιο του Προγράμματος, χρηματοδοτούνται, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στοχευμένες επεμβάσεις, βελτιώσεις και τροποποιήσεις επί του υφιστάμενου οδικού δικτύου.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης θα χρηματοδοτηθεί με 2.000.000 ευρώ από το παραπάνω πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου Εσωτερικών μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για έργα που αφορούν παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας σε οδούς του Δήμου Αλεξανδρούπολης και περιλαμβάνουν την πλήρη εγκατάσταση ενεργών πεζοδιαβάσεων.

Ειδικότερα προβλέπεται:
  • Επισκευή ασφαλτικού οδοστρώματος από ρηγματώσεις και σπασίματα.
  • Εφαρμογή αντιολισθητικού τάπητα.
  • Εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων εξοπλισμένα με ειδικούς ανιχνευτές κίνησης και μονάδα παραγωγής ηχητικών μηνυμάτων.
  • Εγκατάσταση έξυπνων φωτιστικών τύπου led πάνω από τη διάβαση πεζών.
  • Εγκατάσταση ηλεκτρονικής πινακίδας σήμανσης ορίου ταχύτητας.
  • Εγκατάσταση αντιβανδαλιστικής κεντρικής μονάδας ελέγχου.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης ανέφερε σχετικά: «Ανταποκρινόμενοι στις προσκλήσεις των Υπουργείων αλλά και τις προκλήσεις, αξιοποιούμε τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για την οδική ασφάλεια, ενισχύοντας τα προγράμματα και τις παρεμβάσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στις μετακινήσεις και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video