ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Τα παιδιά συναντούν συγγραφείς και εικονογράφους του τόπου μας με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Αλεξανδρούπολη: Τα παιδιά συναντούν συγγραφείς και εικονογράφους του τόπου μας με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει την Κυριακή 2 Απριλίου στις 18:30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ένα απόγευμα λογοτεχνίας και καλλιτεχνικής έκφρασης για παιδιά 3-9 ετών καλώντας τα να βάλουν τα βιβλία στη ζωή τους και μέσα από τις σελίδες τους να ανακαλύψουν νέους κόσμους που θα ανοίγονται διάπλατα μπροστά τους.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο του βιβλίου και του παραμυθιού, συνομιλώντας με τους ίδιους τους συγγραφείς και τους εικονογράφους, που συμμετέχουν με μεγάλη χαρά και ανυπομονούν να γνωρίσουν τους μικρούς τους αναγνώστες.

Η Γιώτα Στανελούδη, συγγραφέας, θα παρουσιάσει τα βιβλία της «Βατραχοπειράγματα» και «Ο βασιλιάς κορονοϊός», θα μοιραστεί δύο τεχνικές για το πώς δημιουργείται μία μοναδική ιστορία και θα φτιάξει έναν σελιδοδείκτη με την τεχνική origami!

Ο Βασίλης Κάργας, συγγραφέας, θα παρουσιάσει τα βιβλία του:

• «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» που έγινε και παιδική όπερα από το Δημοτικό Ωδείο Αλεξανδρούπολης. Mια απρόβλεπτη και παράξενη παρέα ζώων ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι, για να συναντήσει στη Θράκη τον μυθικό Ορφέα, που με τη λύρα και τη μουσική του τους αλλάζει τη ζωή. Ένα έμμετρο παραμύθι, για τη δύναμη της μουσικής, για τις αξίες της φιλίας και της συντροφικότητας και για την αποδοχή της διαφορετικότητας. Μια σύγχρονη, παιδική, «Κιβωτός του Νώε».

• «Ο Κρυμμένος Θησαυρός», μια τρυφερή ιστορία για το ουράνιο τόξο που κρύβουν μέσα τους τα παιδιά, την ελπίδα για έναν κόσμο γεμάτο χρώματα.

Η Καίτη Μακρή, εικονογράφος, θα σχεδιάσει μπροστά στα παιδιά έναν από τους ήρωές της και θα ζωντανέψει αγαπημένα αντικείμενά τους από ιστορίες που τους διασκεδάζουν και τους συντροφεύουν!

Ο Νίκος Καμπασελέ, εικονογράφος, θα τους μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται κανείς καλλιτεχνικά μια ιδέα ή ένα συναίσθημα μέχρι αυτό να φτάσει να τυπωθεί σε ένα βιβλίο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video