ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις συνθήκες καθαριότητας στο 5ο Νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης

Ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για τις συνθήκες καθαριότητας στο 5ο Νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης
Με απόφαση δημάρχου εδώ και ένα μήνα μετακινήθηκε από το 5ο Νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης η καθαρίστρια πλήρους απασχόλησης (6 ώρες) και στη θέση της τοποθετήθηκε άλλη εργαζόμενη μερικής απασχόλησης (3 ώρες).

Αμέσως γίνεται κατανοητό πως σε ένα από τα μεγαλύτερα νηπιαγωγεία δεν μπορούν να καλυφθούν επαρκώς οι συνθήκες καθαριότητας. Στο νηπιαγωγείο λειτουργούν συνολικά 8 τμήματα πρωινής και ολοήμερης βάρδιας με πάνω από 100 νήπια, υπάρχουν πολλές αίθουσες, παιχνίδια, τουαλέτες που απαιτούν καθημερινή καθαριότητα και φροντίδα. Επίσης και η μεγάλη αυλή του νηπιαγωγείου απαιτεί την φροντίδα της ειδικά τώρα που βελτιώνεται ο καιρός και θα χρησιμοποιείται καθημερινά.

Μία εργαζόμενη καθαρίστρια σε 3 ώρες δεν μπορεί να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της καθαριότητας - απολύμανσης ανάμεσα στην πρωινή και μεσημεριανή βάρδια.

Αιτούμαστε ΑΜΕΣΑ να καλυφθούν οι ανάγκες καθαριότητας με τη μετατροπή της σύμβασης της καθαρίστριας από 3ωρη σε πλήρους απασχόλησης ή με μετακίνηση χωρίς αυτό να είναι σε βάρος της καθαριότητας άλλου σχολείου.

Ένα άλλο πρόβλημα του σχολείου είναι η έλλειψη μίας τραπεζοκόμου ώστε να προλαβαίνει το προσωπικό να προσφέρει ζεστό το φαγητό των νηπίων.

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση

Δευτεραίος Σάββας
Βλισίδης Γεράσιμος
Βαρσαμάκης Χρήστος
Δραμανίδου Νίκη
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video