ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οινοτουρισμός στο Château Nico Lazaridi στην Αγορά Δράμας

Οινοτουρισμός στο Château Nico Lazaridi στην Αγορά Δράμας
Το Château Nico Lazaridi από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου είναι ανοικτό και επισκέψιμο όχι μόνο τις καθημερινές αλλά ΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα! Συγκεκριμένα, κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, το οινοποιείο στην Αγορά Δράμας στο Δήμο Δοξάτου είναι ανοικτό για επισκέψεις, ξεναγήσεις και γευστικές δοκιμές από τις 11:00 το πρωί ως τις 5:00 το απόγευμα.

Η ομάδα οινοτουρισμού, από Δευτέρα ως Κυριακή, εκτός από την Τρίτη, θα βρίσκεται στο οινοποιείο έτοιμη να σας ξεναγήσει στους χώρους οινοποίησης και ωρίμασης και να σας “οδηγήσει” σε γοητευτικές γευστικές περιπλανήσεις, δοκιμάζοντας ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο Δραμινός αμπελώνας!


Μεμονωμένοι οινόφιλοι αλλά και οργανωμένα γκρουπ μπορούν πλέον να προγραμματίσουν την ξενάγησή τους στα ελληνικά ή αγγλικά στο τηλέφωνα 2521082049-51, 6976333740 και στο e-mail shop-tourism@nicolazaridi.gr


Με θέα το «Μαγικό Βουνό»!

Το οινοποιείο Château Nico Lazaridi αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια κοντινή απόδραση στον πιο πολλά υποσχόμενη οινική περιοχή της Ελλάδας!

Χτισμένο στην καρδιά του ιδιόκτητου αμπελώνα της πρώτης αμπελουργικής και οινοποιητικής εταιρείας του νομού Δράμας, το Château Nico Lazaridi δεσπόζει σε ένα μοναδικό τοπίο με μοναδική μορφολογία, πλούσια παράδοση και θέα όλη την πεδιάδα και τον επιβλητικό όγκο του όρους Παγγαίο (το “δικό” μας Μαγικό Βουνό), το όρος Φαλακρό και το όρος Μενοίκιο.


Οι μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν χώρους οινοποίησης, παραγωγής, εμφιάλωσης, χώρους αποθήκευσης, υπόγεια κάβα για την ωρίμαση των κρασιών, γραφεία, χώρους γευσιγνωσίας και σεμιναρίων καθώς και την πινακοθήκη “Μαγικό Βουνό”, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

H περίφημη πινακοθήκη του μοναδικού ελληνικού icon wine, φιλοξενεί όλα τα έργα των καλλιτεχνών που φιλοτέχνησαν τις ετικέτες του οίνου «Μαγικό Βουνό» εδώ και 30 χρόνια! Εκτός από τη συγκεκριμένη αίθουσα, και οι κοινόχρηστοι χώροι υποδοχής επισκεπτών του Château Nico Lazaridi είναι γεμάτοι με έργα τέχνης, ζωγραφικούς πίνακες και γλυπτά που προκαλούν έναν αέναο διάλογο ανάμεσα στον οίνο και τις εικαστικές τέχνες!


Η εμπειρία ολοκληρώνεται στο νέο κτίριο THE WINE ZOO, όπου λειτουργεί το πωλητήριο του οινοποιείου και πολύ σύντομα και ένα wine - café.


Info

Η ξενάγηση πραγματοποιείται στους αμπελώνες δίπλα στο οινοποιείο Château Nico Lazaridi, στους χώρους παραγωγής - εμφιάλωσης, στην κάβα και στην Πινακοθήκη «Μαγικό Βουνό».

Εκτός από την ξενάγηση, ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ 5 διαφορετικών πακέτων γευσιγνωσίας.

Η όλη εμπειρία διαρκεί περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά.

Νέο Πρόγραμμα
Δευτέρα: 09:00-15:00
Τρίτη: ΚΛΕΙΣΤΑ
Τετάρτη: 09:00-15:00
Πέμπτη: 09:00-15:00
Παρασκευή: 09:00-15:00
Σάββατο: 11:00-17:00
Κυριακή: 11:00-17:00

Πληροφορίες - Κρατήσεις
www.chateau-lazaridi.com
2521082049-50 και 6976333740
shop-tourism@nicolazaridi.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video