ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μενέλαος Μαλτέζος: Στον... «αέρα» το ζήτημα των απλήρωτων Δασικών Συνεταιρισμών

Μενέλαος Μαλτέζος: Στον... «αέρα» το ζήτημα των απλήρωτων Δασικών Συνεταιρισμών
Μέσα στους αφανείς ήρωες που δίνουν κάθε καλοκαίρι την μάχη με τα πύρινα μέτωπα πέραν των Πυροσβεστικών δυνάμεων, της Αστυνομίας και του Στρατού είναι και οι υλοτόμοι των Δασικών Συνεταιρισμών και ευρύτερα οι άνθρωποι της Δασικής Υπηρεσίας.

Μάλιστα στην πρόσφατη πυρκαγιά στη Δαδιά, που μας συγκλόνισε όλους, οι επίσημες ανακοινώσεις του Πυροσβεστικού Σώματος τόνιζαν με τον πλέον σαφή τρόπο, τη συνδρομή που παρέχουν οι Δασικές Υπηρεσίες Έβρου, οι οποίες κατευθύνουν τους υλοτόμους των δασικών συνεταιρισμών της περιοχής και των όμορων Δασαρχείων Διδυμότειχου και Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι δημιουργούν επιπλέον αντιπυρικές ζώνες και λωρίδες και διαπλατύνουν τις υφιστάμενες.

Το ευχαριστώ όμως δυστυχώς έμεινε στα λόγια, καθώς ακόμη και σήμερα παραμένουν απλήρωτοι.

Συγχαρητήρια στα λόγια λοιπόν αλλά απλήρωτες οι υπερωρίες των δασικών υπαλλήλων από την κυβέρνηση.

Επίσης οι δασικοί συνεταιρισμοί δεν έχουν πληρωθεί ακόμα την εργασία για την υλοτόμηση καυσόξυλων της περιόδου 2022, για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων των ορεινών περιοχών.

Αν και οι εργασίες ολοκληρώνονται εγκαίρως από τα μέλη των συνεταιρισμών, μολαταύτα η μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές εμμένει!

Χαρακτηριστικά, οι δασικοί συνεταιρισμοί στην προσπάθεια να αντεπεξέλθουν και να προσφέρουν την ποσότητα ξυλείας για την οποία έχουν δεσμευτεί προβαίνουν σε μία σειρά ενεργειών που τους φέρνει αντιμέτωπους με το μεγάλο κόστος, κάτι που αναλαμβάνει βέβαια να καλύψει το κάθε μέλος του συνεταιρισμού.

Επιπλέον, δεν μπορεί κανείς να αψηφήσει και το πολύ σημαντικό κόστος που επιβαρύνει τα μέλη του συνεταιρισμού.

Με λίγα λόγια, δαπανά κόπο και χρήματα, χωρίς ωστόσο να αμείβεται για τις υπηρεσίες του.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι περισσότεροι συνεταιρισμοί εύλογα αδυνατούν να «επιβιώσουν»…

Συνεπώς περισσότερο από ποτέ παραμένει επιτακτική η ανάγκη για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να εργάζονται και να παραμένουν στον τόπο αυτοί και οι οικογένειές τους.

Μενέλαος Μαλτέζος
Υποψήφιος Βουλευτής Έβρου
ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video