ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αδιανόητη και καταδικαστέα πειθαρχική δίωξη κατά του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου

Αδιανόητη και καταδικαστέα πειθαρχική δίωξη κατά του δημοτικού συμβούλου Ξάνθης Γιώργου Χατζηθεοδώρου
Ανακοίνωση εξέδωσε η περιφερειακή παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία του Κώστα Κατσιμίγα για την αδιανόητη και καταδικαστέα πειθαρχική δίωξη κατά του Δημοτικού Συμβούλου Ξάνθης και εκπαιδευτικού Γιώργου Χατζηθεοδώρου από την προϊσταμένη του αρχή, του Υπουργείου Παιδείας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

Αδιανόητη, αδικαιολόγητη και παράλογη θεωρούμε την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από την προϊσταμένη του αρχή, του Υπουργείου Παιδείας, προς τον εκπαιδευτικό και Δημοτικό Σύμβούλο Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου, ύστερα από την υποβολή μήνυσης από τον δήμαρχο και αντιδημάρχους του Δήμου Ξάνθης, για συκοφαντική δυσφήμηση. Η μήνυση υποβλήθηκε ύστερα από άσκηση κριτικής για τις εργασίες επισκευών στο κολυμβητήριο, θέμα που απασχολεί την κοινωνία της Ξάνθης εδώ και πολλά χρόνια.

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε πριν υπάρξει ούτε καν πρωτόδικη δικαστική απόφαση.

Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή και καλούμε τον Δήμαρχο Ξάνθης να αποσύρει την μήνυση, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή θεωρεί την κριτική που του ασκήθηκε, προκειμένου να περιφρουρηθεί το κύρος και η δημοκρατία στην αυτοδιοίκηση που δυστυχώς βλέπουμε τελευταία να βάλλεται, να υποβαθμίζεται και να φιμώνεται ποικιλοτρόπως.

Από το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video