ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρωτοποριακές ταΐστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη

Πρωτοποριακές ταΐστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη
Πρωτοποριακά συστήματα ανταποδοτικής ανακύκλωσης με την ταυτόχρονη παροχή τροφής και νερού για τους τετράποδους φίλους, τοποθετήθηκαν σε 5 σημεία στον αστικό ιστό της Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες ταΐστρες έχουν ως στόχο την αφύπνιση της συνείδησης των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης αλλά και φιλοζωίας, καθώς λειτουργούν τη στιγμή που ο πολίτης ρίχνει σε αυτές ανακυκλώσιμες φιάλες.

Οι αυτόματοι αυτοί σταθμοί τροφοδοσίας, έχουν δυο υποδοχές: Η μια υποδοχή είναι για να αδειάζει ο πολίτης το υπόλειμμα νερού που έχει στο μπουκάλι του, το οποίο αποθηκεύεται για να καταλήξει στο ειδικό δοχείο για τα ζώα. Η δεύτερη υποδοχή είναι για να τοποθετούνται οι άδειες φιάλες. Με κάθε φιάλη που τοποθετείται, «αποδεσμεύεται» η ανάλογη ποσότητα ζωοτροφής και νερού στα ειδικά δοχεία στη βάση του σταθμού.


Τα πρωτοποριακά αυτά συστήματα λειτουργούν με ένα φωτοβολταϊκό πάνελ που είναι τοποθετημένο στην οροφή τους. Στον θάλαμο εσωτερικά, εκτός από τον μηχανισμό λειτουργίας, υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι για τη συγκέντρωση των ανακυκλώσιμων υλικών, την αποθήκευση ζωοτροφής και την υποδοχή υπολειμμάτων νερού των προς ανακύκλωση φιαλών. Στο κάτω μέρος είναι τοποθετημένες δύο ειδικές λεκάνες ζωοτροφής και νερού, οι οποίες είναι ανοιχτές για την εύκολη πρόσβαση των ζώων.


Τα καινοτόμα συστήματα ανακύκλωσης και παροχής τροφής και νερού για τα αδέσποτα, που αποτελούν μέρος του αστικού εξοπλισμού που προμηθεύτηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ως εταίρος στο πρόγραμμα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λειτουργούν ήδη στα ακόλουθα σημεία:
  • Πάρκο Προσκόπων
  • Πάρκο Αργώ
  • Πάρκο Ανεξαρτησίας
  • Ανάπλαση παραλιακής, κάτω από τον Φλοίσβο
  • Μπροστά στο Δημαρχείο

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video