ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έφυγε από τη ζωή ο Καθηγητής Ογκολογίας του ΔΠΘ Νίκος Ξενίδης

Έφυγε από τη ζωή ο Καθηγητής Ογκολογίας του ΔΠΘ Νίκος Ξενίδης
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο ιατρός ογκολόγος Νίκος Ξενίδης.

Ο Νίκος Ξενίδης ήταν Καθηγητής Ογκολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ και προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ πρόσφατα είχε αναλάβει τη θέση του Διευθυντή της Κλινικής μετά την συνταξιοδότηση του κ. Στέλιου Κακολύρη.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στη γενέτειρά του, την Σκύδρα Πέλλας, και η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας.

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Θράκης
για την ξαφνική και τραγική απώλεια του ιατρού,
αν. Καθηγητή Ογκολογίας στο ΔΠΘ και στο ΠΓΝΑ, Νίκου Ξενίδη:

Με άφατη θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο συνάδελφο Νίκο Ξενίδη, εξαιρετικό ογκολόγο ιατρό, ακαδημαϊκό δάσκαλο, σπάνιο άνθρωπο που τόσο ξαφνικά και αδόκητα μας “άφησε”.

Το ξαφνικό του φευγιού του Νίκου μας (ανθρώπινα και συναδελφικά) μας έχει κεραυνοβολήσει.

Συνάδελφος που τίμησε το ιατρικό λειτούργημα από ένα δύσκολο ιατρικό μετερίζι, το οποίο το υπηρέτησε, με πάνω από όλα, αγάπη και φροντίδα για τους ασθενείς και με ακέραιη επιστημονική συνέπεια, παρέχοντάς τους την καλύτερη δυνατή αρωγή που διαθέτει ιατρική επιστήμη στον τομέα της ογκολογίας.

Η απουσία και το δυσαναπλήρωτο κενό του Νίκου για τους συναδέλφους του, τους ασθενείς του και τους φοιτητές του, είναι και θα παραμείνουν αφόρητα αισθητά.

Θερμά και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου

Καλό κατευόδιο συνάδελφε Νίκο

Αλεξανδρούπολη 16 Σεπτεμβρίου 2022

Tο ΔΣ της Ε.Ι.ΝΟ.Κ.Υ.Θ.

ΨΗΦΙΣΜΑ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου
για τη θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΝΙΔΗ

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, εκφράζει τη μεγάλη οδύνη του, για την απώλεια του ιατρού με ειδικότητα Παθολογικής Ογκολογίας, Καθηγητή του ΔΠΘ, Νικόλαου Ξενίδη. Ο Νικόλαος Ξενίδης, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 56 ετών.

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, καταγόταν από τη Σκύδρα Έδεσσας και πρόσφερε τις υπηρεσίες του με σεβασμό και ανιδιοτέλεια προς τους ασθενείς του, ως Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογικής Ογκολογίας του ΔΠΘ και διατηρώντας ιατρεία στην πόλη της Ορεστιάδας και της Ξάνθης.

Έχαιρε της βαθιάς εκτίμησης και αγάπης των συναδέλφων του, των φοιτητών του και όλων όσων τον γνώριζαν.

Σε όλη του την επιστημονική και επαγγελματική διαδρομή ήταν παράδειγμα προς μίμηση.

Η ταφή του θα γίνει στη γενέτειρά του και η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, το Σάββατο 17/09/2022, 2:00 μ.μ.

Την Κυριακή 18/09/2022 και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση, στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Αλεξανδρούπολη.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του, το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε:
  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην οικογένεια και τους οικείους του.
  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.
  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Ε.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Διοικητή του Πανεπιστημιακού
Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Ρούφου

Μια θλιβερή μέρα ξημέρωσε σήμερα για το Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης.

Ο ξαφνικός χαμός του Αν. Καθηγητή Ογκολογίας Νίκου Ξενίδη, γέμισε θλίψη όλο το Νοσοκομείο. Μόλις πριν λίγες μέρες ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής του ΠΓΝΑ, μετά τη συνταξιοδότηση του κ. Κακολύρη.

Ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε από κοντά μας πολύ γρήγορα.

Ένας εξαίρετος επιστήμονας μας αποχαιρέτησε νωρίς. Από το 2009 προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Νοσοκομείο με αγάπη για τους ασθενείς της κλινικής που υπηρέτησε με πάθος.

Καλό ταξίδι καθηγητή μου.

Εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video