ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή συνεχίζει το «ταξίδι» του στην Ορεστιάδα

Το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή συνεχίζει το «ταξίδι» του στην Ορεστιάδα
«Η νέα γενιά με το ΚΚΕ για "το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό" (Ν. Μπελογιάννης) - Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα».

Με αυτό το σύνθημα, εμπνευσμένο από τα λόγια του Νίκου Μπελογιάννη, που φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την εκτέλεσή του, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή συνεχίζει το «ταξίδι» του στην Ορεστιάδα το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη 2022.

Το Φεστιβάλ, που για 2η χρονιά γίνεται στον ίδιο χώρο, μέσα από τις εκδηλώσεις του «ξαναζωντανεύει» το εγκαταλελειμμένο γήπεδο τένις (Ανατολικό Άλσος Αδριανουπόλεως) και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις δυνατότητες που έχει για να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου, αναψυχής και αθλητισμού κάτι που αποτελεί πάγια διεκδίκηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και των νέων της πόλης γενικά. Ο λαός της Ορεστιάδας έχει ανάγκη από τέτοιους χώρους που θα αποτελούν μια ανάσα ξεκούρασης και αναψυχής για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, μια πηγή πρασίνου μέσα στην πόλη.

Το 48ο Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στις 8:00 μ.μ. με ένα πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα που θα περιέχει:
  • Πολιτική ομιλία από τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη, μέλος του ΓΠ Αν. Μακεδονίας και Θράκης της ΚΝΕ.
  • Συναυλία με τους Παναγιώτη Δόβρη, Δημήτρη Μπεζιργιαννίδη και Τρύφωνα Μπίκο.
  • Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.
  • Έκθεση με τίτλο «Έλα με την ΚΝΕ! Στον αγώνα βρίσκεται η ελπίδα, στην οργάνωση βρίσκεται η δύναμη!».
  • Έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Και το «ταξίδι» συνεχίζεται... 17 Σεπτέμβρη στην Αλεξανδρούπολη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video