ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απ. Δαβής: Ο Δήμαρχος Σουφλίου οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις στη συντήρηση των δρόμων αντιπυρικής προστασίας

Απ. Δαβής: Ο Δήμαρχος Σουφλίου οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις στη συντήρηση των δρόμων αντιπυρικής προστασίας
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου Απόστολος Δαβής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αφού έκατσε η στάχτη, οφείλουμε υπεύθυνα να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις αιτίες της μεγάλης φωτιάς στο δάσος Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου και να ανοίξει η δημόσια συζήτηση.

Η βελτίωση και συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου είναι και αρμοδιότητα των Δήμων, σύμφωνα με αλλεπάλληλα έγγραφα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι δεν είχαν πρόσβαση τα πεζοπόρα τμήματα και τα οχήματα της πυροσβεστικής, προκειμένου να προσεγγίσουν τις ενεργές εστίες και να συμβάλλουν στην κατάσβεση της φωτιάς, διότι δεν υπήρχαν δρόμοι αντιπυρικής προστασίας! Για αυτό επιχειρούσαν αποτελεσματικά μόνον τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Ο λόγος όμως ποιος ήταν;

Ο δήμαρχος Σουφλίου εν μέσω καλοκαιριού και καθυστερημένα προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες:
  • 27/05/2022: προκήρυξη διαγωνισμού για δρόμους αντιπυρικής προστασίας.
  • 24/06/2022: αποσφράγιση προσφορών διαγωνισμού.
  • 18/07/2022: απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σουφλίου για την συντήρηση δρόμων αντιπυρικής προστασίας.
  • 21/07/2022: έναρξη φωτιάς στο φράγμα της Λύρας με το τραγικό αποτέλεσμα των 45 χιλιάδων καμένων στρεμμάτων δασικής γης.

Είναι αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική ο δήμαρχος Σουφλίου στις 30 Ιουλίου, να ευχαριστεί τους πάντες για την τεράστια οικολογική καταστροφή. Αντί να σφυρίζει αδιάφορα, οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις και τις παραλείψεις στην συντήρηση - βελτίωση δρόμων αντιπυρικής προστασίας.

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο.
   
Απόστολος Δαβής
Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video