ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με τον Αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου με τον Αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης
Συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης κ. Στέλιο Ζαντανίδη είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η ιστορικά υψηλή κίνηση που καταγράφεται φέτος στον αερολιμένα της Αλεξανδρούπολης καθώς όπως σημείωσε ο κ. Ζαντανίδης «πρόκειται για την καλύτερη χρονιά όλων των εποχών σε επίπεδο κίνησης αεροσκαφών, αλλά και επιβατών».

Χαιρετίζοντας την θετική είδηση, ο κ. Τοψίδης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του σε όλους και όλες τους/τις εργαζόμενους/ες του Αεροδρομίου για την προσπάθεια που καταβάλουν ώστε να διαχειριστούν τον υπερμεγέθη όγκο εργασίας και παράλληλα υπογράμμισε την συμβολή του «Δημόκριτος» στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής που επαγωγικά προκαλεί θετικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία συνολικά.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει εντατική προσπάθεια ώστε να συνεχιστούν οι διασυνδετήριες πτήσεις του Αεροδρομίου και με άλλες περιοχές της Ελλάδας (πέραν αυτής των Αθηνών), αλλά και χώρες του εξωτερικού (π.χ. Γερμανία) δεδομένης μάλιστα και της μεγάλης επιτυχίας της σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με το Ηράκλειο της Κρήτης.

Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εξαιρετικά θετική αποτίμηση των πτήσεων τσάρτερ που διεξήχθησαν εντός του μηνός Αυγούστου και έφεραν στην Αλεξανδρούπολη περίπου 1000 Γάλλους τουρίστες, αλλά ταυτόχρονα έδωσαν και την δυνατότητα στον εντόπιο πληθυσμό για φθηνή μετάβαση στο Παρίσι, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ανάλογες πτήσεις πρέπει να επαναληφθούν και το καλοκαίρι του 2023 και ει δυνατόν να αυξηθούν (τόσο αριθμητικά, όσο όμως και σε επιλογές προορισμών).

«Το Αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά αναπτυξιακά εργαλεία όχι μόνο του Έβρου, αλλά της Θράκης και της Περιφέρειας μας συνολικά. Με δεδομένη την άριστη συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με την Διοίκηση του Αερολιμένα και με απαρέγκλιτο στόχο την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας, συνεχίζουμε δυναμικά την διεκδίκηση για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Αεροδρομίου, ώστε να εξυπηρετούνται άριστα ακόμη περισσότεροι επισκέπτες, αλλά ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται και οι ανάγκες των εργαζομένων σε αυτό», δήλωσε ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης μετά το πέρας της συνάντησης.

Στην συνάντηση συμμετείχε και ο προϊστάμενος του Αερολιμενικού Ελέγχου του Αεροδρομίου «Δημόκριτος» κ. Σταύρος Καβαρατζής.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video