ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περιφερειακή Σύνθεση: Αυγουστιάτικη «έκθεση» για τη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Περιφερειακή Σύνθεση: Αυγουστιάτικη «έκθεση» για τη Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ
Μία μεγάλη έκπληξη δοκιμάσαμε οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που παρακολουθήσαμε τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας - Θράκης το απόγευμα της 25ης Αυγούστου, όταν σε συζήτηση που προκάλεσε η παράταξή μας αναφορικά με τις δημοπρασίες της δημόσιας γης στο νότιο Έβρο (αλλά και γενικά) ο Σύμβουλος της παράταξης «Περιφέρεια σε Δράση» Γιάννης Ζαμπουνίδης, κατήγγειλε υπηρεσιακό δάκτυλο σε διεξαγωγή δημοπρασίας!

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζαμπουνίδης αναφέρθηκε σε παρέμβαση υπηρεσιακού παράγοντα σε επικείμενη δημοπρασία χωρίς να ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία (ανεπίσημο έγγραφο χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου κλπ), προκαλώντας αναστάτωση στο Σώμα, αλλά και την απορία του ίδιου του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ. Αυτό το περιστατικό για την παράταξή μας σημαίνει είτε ότι όντως ο Χρήστος Μέτιος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, είτε γνωρίζει και αδιαφορεί γι’ αυτό.

Και στις δύο περιπτώσεις καταγράφεται ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα στη λειτουργία της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για το οποίο φυσικά η Διοίκηση φέρει την πολιτική ευθύνη, ενώ και η «δικαιολογία» που προτάχθηκε για τους ισχυρισμούς του κου Ζαμπουνίδη σε δεύτερο χρόνο, φυσικά δεν έπεισε κανέναν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της επερώτησης καθαυτό, η παράταξή μας απαιτεί την δίκαιη κατανομή των όλων δημοσίων εκτάσεων στους αγρότες - δικαιούχους με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, ώστε και η γη να αξιοποιείται, αλλά κυρίως να ενισχύεται το αγροτικό εισόδημα.

Η Περιφερειακή Σύνθεση καταγγέλλει το «μπάχαλο» που επικρατεί στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και την ανικανότητα του Περιφερειάρχη να διοικήσει, γεγονός που αποδείχτηκε και από τις άλλες δύο επερωτήσεις που είχαμε υποβάλλει.

Στη μεν πρώτη, αναφορικά με την καταχρηστική χρήση υπηρεσιακού οχήματος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι πήγε «να συναντήσει επενδυτές» ημέρα Κυριακή στο beach bar "Peponi" της Καβάλας (!) και στη δεύτερη αναφορικά με τη διαχείριση των φραγμάτων στην Περιφέρεια μας, ο Περιφερειάρχης απάντησε ότι η Διοίκησή του δεν μπορεί να είναι συνεπής και να οργανώσει το Φορέα Διαχείρισης Φραγμάτων όπως ορίζει ο νόμος (με καταληκτική προθεσμία τον Οκτώβρη του 2022), επειδή αυτά που ζητάει ο νόμος είναι πολύ δύσκολα!!!

Όλα αυτά θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν τόσο τραγικά καθώς αφορούν άμεσα το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας μας και τις ζωές και τις τύχες των πολιτών της.

Όσο και να προσπαθούν πλέον ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και οι πέριξ αυτού, δεν μπορούν να καλύψουν τα προφανή ατοπήματά τους και δεν μπορούν να αιτιολογήσουν την απραξία, την κακοδιαχείριση και την ανικανότητα τους. Κάθε ημέρα παραμονής τους στην Διοίκηση γίνεται πλέον επικίνδυνη αφού στις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν «κινούνται στον αυτόματο», τα οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς.

Η Περιφερειακή Σύνθεση θα συνεχίσει τον αυστηρό έλεγχο των κινήσεων τους εμμένοντας στις θέσεις της περί προάσπισης των συμφερόντων της Περιφέρειας μας και δεν θα τους επιτρέψουμε να κάνουν «ό,τι τους καπνίσει» σε βάρος των πολιτών της περιοχής μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video