ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας περιοδεύουν στους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας περιοδεύουν στους Δήμους Ορεστιάδας και Σουφλίου
Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 στα Ρίζια του Δήμου Ορεστιάδας είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας παραγωγής του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ με το έργο “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη.

Η νέα θεατρική παραγωγή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ, με την οποία είχε αρχικά προγραμματιστεί μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, επαναπρογραμματίστηκε σε νέες ημερομηνίες έπειτα από την αναγκαστική παύση δραστηριότητας της Ομάδας μετά την... επέλαση του κορωνοϊού στους συντελεστές της. Έτσι, το νέο πρόγραμμα της “μίνι” θεατρικής περιοδείας έχει ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 Αυγούστου – Ρίζια (20:30, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Ριζίων και του Ε.Μ.Σ. Ριζίων.

ΤΡΙΤΗ 23 Αυγούστου – Κορνοφωλιά (21:00, στην πλατεία) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σουφλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Αυγούστου – Κυπρίνος (20:30, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ορεστιάδας και τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Κυπρίνου.

ΠΕΜΠΤΗ 25 Αυγούστου – Αμόριο (21:00, στην πλατεία) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σουφλίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022”.

Σε όλες τις παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολουθεί η διοργάνωση του 23ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας (28/8 - 4/9) στην έναρξη του οποίου θα παρουσιαστεί εκτός συναγωνισμού η παράσταση “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας”, κι έπειτα μία ακόμη σειρά παραστάσεων τον Σεπτέμβριο στο Νεοχώρι (6/9), το Σουφλί (7/9) και τα Αμπελάκια (9/9).

Η Ταυτότητα της Παράστασης

“Οι Γαμπροί της Ευτυχίας”, Ν. Τσιφόρου - Π. Βασιλειάδη
Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Άκης Τσονίδης
Σκηνικά, επιμέλεια κοστουμιών: Νίκος Πατούνας
Κοστούμια: η Θεατρική Ομάδα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Φωτεινή Κασαπίδη

Παίζουν: Σούλα Αναγνωστοπούλου, Σούλα Αρχοντούδη, Ιορδάνης Βροχίδης, Αργυρώ Καρλιώτη, Στάθης Μιχαηλίδης, Χρύσα Παπαδημητρίου, Νίκος Πατούνας, Ξένη Τσολακίδου και ο Άκης Τσονίδης.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video