ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καταδικασμένα να «πεθάνουν» τα ΔΗΠΕΘΕ και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ επιμένει να στηρίζει θεατρικές «αρπαχτές»

Καταδικασμένα να «πεθάνουν» τα ΔΗΠΕΘΕ και η Περιφέρεια ΑΜ-Θ επιμένει να στηρίζει θεατρικές «αρπαχτές»
Την προγραμματική σύμβαση «Πολιτισμικής Ανάπτυξης» για το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, ανάμεσα στο Δήμο Κομοτηνής, στο Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης, καταψήφισε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, θεωρώντας την ως εμπαιγμό, όχι μόνο του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής αλλά και εν γένει του θεσμού των ΔΗΠΕΘΕ.

Η προγραμματική σύμβαση ήταν της τάξης των 205.000 € τα οποία καλύπτουν ο Δήμος Κομοτηνής με 170.000 € και το Υπουργείο Πολιτισμού με 35.000 €, μάλιστα το τελευταίο, θέτοντας και όρους άσχετους με την παραγωγή καλλιτεχνικού έργου (π.χ. την απασχόληση καλλιτεχνικού διευθυντή). Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στην σύμβαση αυτή δεν καταβάλλει ούτε ένα ευρώ και συμμετέχει «συμβολικά» μόνο για να πει ότι …συμμετέχει.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά καταψηφίζοντας την προγραμματική σύμβαση για την Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία, ο περιφερειακός σύμβουλος και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, Χρήστος Χατζηπέμου, «αποτελεί εμπαιγμό προς το ΔΗΠΕΘΕ η μηδενική χρηματική συμβολή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης κατά την υπογραφή της σύμβασης, τη στιγμή μάλιστα που έχει ξοδέψει άσκοπα δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε διάφορους αεριτζήδες που εμφανίζονται στην περιοχή μας με φτηνιάρικες παραγωγές τις οποίες παραδόξως η Περιφέρεια ΑΜ-Θ χρυσοπληρώνει. Αποτελεί επίσης εμπαιγμό προς το ΔΗΠΕΘΕ το ποσό συμμετοχής του Υπουργείου Πολιτισμού καθώς κι αυτό ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε διάφορες αστικές (υποτίθεται) "μη κερδοσκοπικές" εταιρείες, κυρίως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και την ίδια στιγμή με ψίχουλα στηρίζει τα ΔΗΠΕΘΕ της χώρας».

Από το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video