ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για έργα στην Π.Ε. Δράμας

1,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ για έργα στην Π.Ε. Δράμας
Δύο νέες χρηματοδοτήσεις συνολικού ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας - Θράκης ενέκρινε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Η πρώτη χρηματοδότηση είναι ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και αφορά στο έργο της αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας του δρόμου από τον οικισμό Πλατανιά μέχρι τα όρια του Νομού Ξάνθης στο Δήμο Παρανεστίου.

Πρόκειται για έργο της Περιφέρειας που θα εκτελέσει η τεχνική υπηρεσία της Π.Ε. Δράμας και προβλέπει ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις, τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας και πινακίδων σε συνολικό μήκος 21 χιλιομέτρων της Εθνικής Οδού 14 Δράμας - Ξάνθης, από το σιδηροδρομικό σταθμό της Πλατανιάς μέχρι τα όρια του νομού Ξάνθης.

Η δεύτερη χρηματοδότηση είναι της τάξης των 300.000 ευρώ και πρόκειται για συμπληρωματικούς πόρους που διαθέτει η Περιφέρεια από το ΕΣΠΑ για το έργο της αντικατάστασης των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου.

Το έργο είναι του Δήμου Κάτω Νευροκοπίου και είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας το 2017 για χρηματοδότηση ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Με τους συμπληρωματικούς πόρους, η συνολική χρηματοδότηση του έργου ανέρχεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με την αφορμή αυτή ο κ. Μέτιος επισκέφθηκε την Π.Ε. Δράμας και μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστο Παπαθεοδώρου μετέβησαν στην Πλατανιά όπου, παρουσία του Δημάρχου Παρανεστίου Αναστάσιου Καγιάογλου, ενημερώθηκαν για τις εργασίες αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας που θα πραγματοποιηθούν από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video