ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Κελέτση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές σε καλλιέργειες του Δήμου Ορεστιάδας

Συνάντηση Κελέτση με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις καταστροφές σε καλλιέργειες του Δήμου Ορεστιάδας
Με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο συναντήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα, ο Βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης. Ο Βουλευτής εξέθεσε στον Πρόεδρο την εικόνα των καταστροφών και των ζημιών στις αγροτικές καλλιέργειες των περιοχών που επλήγησαν από την τελευταία κακοκαιρία που έπληξε χωριά του Δήμου Ορεστιάδας.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις ζημιές εντός των ορίων του πρώην Δήμου Κυπρίνου και στα χωριά Βάλτος, Νεοχώρι, Λεπτή και Πύργος. Ο κ. Κελέτσης τόνισε την ανάγκη ο ΕΛΓΑ να κινηθεί ταχύτατα τόσο σε ότι αφορά την καταγραφή των ζημιών από τα συνεργεία του, όσο και στο θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων στους δικαιούχους χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που ο Οργανισμός έχει στη διάθεσή του.


Ο βουλευτής Έβρου ζήτησε επίσης ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ να επισκεφθεί άμεσα τις περιοχές που υπέστησαν τις ζημιές ώστε να σχηματίσει και ο ίδιος προσωπική εικόνα.

Από την πλευρά του ο κ. Λυκουρέντζος διαβεβαίωσε τον κ. Κελέτση ότι οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ του Νομού Έβρου έχουν ήδη ξεκινήσει το έργο της καταγραφής και της αποτίμησης των ζημιών, ενώ διαβεβαίωσε πως τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιήσει πρόγραμμα επίσκεψης του στις πληγείσες περιοχές του Βορείου Έβρου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video