ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύνθημα επανασύνταξης από την ανοιχτή συνέλευση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας

Σύνθημα επανασύνταξης από την ανοιχτή συνέλευση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η ανοιχτή συνέλευση της Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών Δήμου Ορεστιάδας «Είναι στο χέρι μας» με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή πολιτών, ενδεικτικό του ενδιαφέροντος για τα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Ορεστιάδας. Ο επικεφαλής της Κίνησης, Σάκης Παπανδρέου, έκανε έναν απολογισμό της παρουσίας της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο και άσκησε σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή χαρακτηρίζοντάς την «απούσα» από σημαντικά και καίρια ζητήματα που αφορούν το Δήμο.

«Ο δήμαρχος ήταν “παρών” μόνον όταν επρόκειτο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της κλειστής παρέας του», είπε χαρακτηριστικά. Ακολούθησαν τοποθετήσεις από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης (Σάκη Κυργιάννη, Ηλία Αγγελακούδη και Φώτη Χαντζή) και από τους συμμετέχοντες στη συνέλευση. Η ανοιχτή συνέλευση έδωσε σύνθημα επανασύνταξης με ορίζοντα τις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023, χωρίς να αποκλείει και «άνοιγμα» σε συνεργασίες που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν ένα διευρυμένο σχήμα που θα εκφράζει τον προοδευτικό κόσμο και θα διαμορφώσει συνθήκες διεκδίκησης του δήμου.

Η ανοιχτή συνέλευση θα επανέλθει από τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να δρομολογήσει τις επόμενες κινήσεις της, με δεδομένη την κοινή διαπίστωση των μελών της, ότι η Αυτόνομη Κίνηση Πολιτών «Είναι στο χέρι μας» έχει αναδειχτεί και αποτελεί ουσιαστική και δυναμική αυτοδιοικητική παράταξη και σημαντική μελλοντική παρακαταθήκη για ένα δήμο των δημοτών και όχι των συμφερόντων.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video