ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δημιουργία Παραρτήματος Διδυμοτείχου για ΑμεΑ

Δημιουργία Παραρτήματος Διδυμοτείχου για ΑμεΑ
Οι Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες σε συνεργασία με τον Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου προχωρήσαμε στη δημιουργία του Παραρτήματος Διδυμοτείχου για ΑμεΑ. Ένα χρόνιο αίτημα των συμπολιτών μας ΑμεΑ, επιτακτικής και σημαντικότατης ανάγκης. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούνται οι πολίτες του Διδυμοτείχου και της περιφέρειας άμεσα και τοπικά, για όλα τους τα θέματα και τις εξελίξεις που τους αφορούν, καθώς και να ενημερώνονται άρτια και καταρτισμένα για τα δικαιώματα τους. Επίσης θα προβαίνει σε διεκδικήσεις για τα προβλήματα που έχουν τα μέλη της περιοχής μας, όσον αφορά την διαβίωση τους στην περιοχή. Επιπροσθέτως μέλημα μας είναι η δημιουργία ομάδων ΑμεΑ όπως αθλητικών και άλλων τμημάτων.

Η συμφωνία επισφραγίστηκε με την παράδοση μιας μπλούζας του Μόμτσου Ανδρέα, Παγκόσμιου Πρωταθλητή ΑμεΑ, με την επιγραφή «Η αναπηρία είναι τρόπος ζωής και όχι ντροπής».

Η τριμελής αρχική επιτροπή θα αποτελείται από τους εθελοντές μέλη του συλλόγου Μόμτσο Ανδρέα, Παγκόσμιο Πρωταθλητή ΑμεΑ, Φυδανάκη Παναγιώτη, νομικό, Τσολακίδη Παρασκευά, νομικό.

Το Δ.Σ. του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Έβρου με τον Πρόεδρο του κ. Ευθυμιάδη Κώστα και η επιτροπή του παραρτήματος συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Διδυμότειχου κ. Ρωμύλο Χατζήγιαννογλου, όπου ενημέρωσαν για την δημιουργία και την λειτουργία του νέου φορέα. Στη συνέχεια συζητήθηκε η στέγαση του και ο Δήμαρχος συμφώνησε να παραχωρήσει ένα γραφείο στο κτήριο της δημαρχίας, που θα παραδοθεί μετά τις ανάλογες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν.


Ευελπιστούμε να ευοδώσουν οι ενέργειες μας για να είμαστε χρηστικοί και ωφέλιμοι για τους συνανθρώπους μας ΑμεΑ και τις οικογένειες τους, του τόπου μας. Προσδοκούμε στην συμμετοχή σε όποιον μπορεί και έχει διάθεση να συνεισφέρει εθελοντικά. Καλή εν Χριστώ συνέχεια.

Για την επιτροπή

ΜΟΜΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video