ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση Σταύρου Κελέτση με τον Πρόεδρο της Γερουσίας και Γερουσιαστές του Καναδά

Συνάντηση Σταύρου Κελέτση με τον Πρόεδρο της Γερουσίας και Γερουσιαστές του Καναδά
Ο βουλευτής Έβρου κ. Σταύρος Κελέτσης με την ιδιότητα του ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ελληνο-Καναδικής Φιλίας υποδέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα Αντιπροσωπεία της Γερουσίας του Καναδά με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κ. George Furey.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τέσσερις γερουσιαστές μεταξύ των οποίων ο Ελληνικής καταγωγής κ. Leo Housakos με καταγωγή από την Λακωνία. Την αντιπροσωπεία συνόδευε ο Πρεσβευτής του Καναδά στην Ελλάδα κ. Mark Allen.


Ο κ. Σταύρος Κελέτσης εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα υποδέχθηκε την αντιπροσωπεία κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παραβρέθηκε στη συνάντηση που έγινε στο Γραφείο του Προέδρου στη Βουλή, καθώς και στο επίσημο γεύμα που ακολούθησε.


Την Τετάρτη ο βουλευτής Έβρου συναντήθηκε με τους Καναδούς Γερουσιαστές και τους παρέθεσε γεύμα εργασίας όπου συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα ανάπτυξης οικονομικής και πολιτικής συνεργασίας και περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Την προηγούμενη μέρα συνόδεψε την αντιπροσωπεία στη συνάντησή της με το Δήμαρχο Ύδρας κ. Γιώργο Κακουδάκη και την Αντιπεριφεριάρχη Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και με Υπουργούς της Κυβέρνησης. Η συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας αναβλήθηκε λόγω της ασθένειας της Προέδρου. Οι Καναδοί Γερουσιαστές αναχώρησαν από την Αθήνα το Σάββατο.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video