ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν έχει τέλος η εμπλοκή της Αλεξανδρούπολης στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - ΝΑΤΟϊκό πολεμικό υλικό της Πορτογαλίας στο λιμάνι

Δεν έχει τέλος η εμπλοκή της Αλεξανδρούπολης στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - ΝΑΤΟϊκό πολεμικό υλικό της Πορτογαλίας στο λιμάνι
«Το γαϊτανάκι της εμπλοκής της χώρας μας και της περιοχής μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο δεν έχει τέλος. Σειρά έχει η μεταφορά πολεμικού υλικού μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και του οδικού δικτύου του Έβρου, αυτή τη φορά Πορτογαλικής προέλευσης», τονίζει σε ανακοίνωση η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ.

Η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής να κλείσει τα αυτιά του στους παπαγάλους του συστήματος που προσπαθούν να τον πείσουν πως τα τανκς και το υπόλοιπο πολεμικό υλικό τα πάνε για βόλτα στην Πολωνία και στην Ρουμανία διασχίζοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας και της περιοχής μας, ενάντια στην μετατροπή της σε ορμητήριο και θύτη άλλων λαών, αλλά και σε θύμα, μιας και γίνεται μαγνήτης αντιποίνων και σε πείσμα όλων αυτών που έχοντας εξασφαλίσει παχυλούς μισθούς καλωσορίζουν κάθε τόσο τους μακελάρηδες, να βροντοφωνάξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι.

Η ανακοίνωση της Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ:

«Το γαϊτανάκι της εμπλοκής της χώρας μας και της περιοχής μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο δεν έχει τέλος. Σειρά έχει η μεταφορά πολεμικού υλικού μέσω του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και του οδικού δικτύου του Έβρου, αυτή τη φορά Πορτογαλικής προέλευσης.


Ο ελλιμενισμός στην Αλεξανδρούπολη του οχηματαγωγού “AYA M” που μετέφερε στρατιωτικό υλικό των ενόπλων δυνάμεων της Πορτογαλίας, οι οποίες μετέχουν στο ΝΑΤΟ, γίνεται την ίδια ώρα που ελληνικά στρατιωτικά τμήματα στέλνονται εκτός συνόρων ακόμα και στη Μοζαμβίκη (πρώην Πορτογαλική αποικία) σε ιμπεριαλιστικές αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ!

Οι ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ είναι βαριές. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, καμιά εμπλοκή της χώρας μας και της περιοχής μας, κανένας έλληνας στρατιωτικός να μην βρίσκεται εκτός συνόρων.

Τεράστιες ευθύνες έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ που επί ημερών του "θεμελιώθηκε" η ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή βάση στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και σήμερα στηρίζει την "ολίγον" εμπλοκή και σπέρνει αυταπάτες ότι υπάρχει μια δήθεν πιο φιλειρηνική εμπλοκή.

Άλλωστε οι Πορτογάλοι που σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν πρότυπο, πρωτοστατούν μαζί με την Ισπανία στην αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία και στην ψήφιση πολεμικών προϋπολογισμών σε βάρος των λαών τους. Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστικός στο ξελάσπωμα των ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων και στο "ξέπλυμα" της ελληνικής συμμετοχής στον πόλεμο.

Ο Ελληνικός λαός πληρώνει ήδη με "χίλιους τρόπους" τις συνέπειες του πολέμου, όπως προηγουμένως πλήρωσε το κόστος της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας, της καπιταλιστικής ανάκαμψης. Την ίδια ώρα που οι μεγάλοι όμιλοι ξεζουμίζουν κάθε ευρώ από τον πλούτο που παράγει ο λαός, είναι οι μόνοι κερδισμένοι από τη μεταφορά LNG, το ταμείο ανάκαμψης, τους αντιλαϊκούς προϋπολογισμούς και μέτρα. Τα συμφέροντά τους στηρίζουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, για αυτό παρά τις επιμέρους διαφορές τους στα μεγάλα και στα κρίσιμα συμφωνούν, η μια συμπληρώνει την αντιλαϊκή κληρονομιά της προηγούμενης.

Καλούμε το λαό της περιοχής να κλείσει τα αυτιά του στους παπαγάλους του συστήματος που προσπαθούν να τον πείσουν πως τα τανκς και το υπόλοιπο πολεμικό υλικό τα πάνε για βόλτα στην Πολωνία και στην Ρουμανία διασχίζοντας χιλιάδες χιλιόμετρα. Να δυναμώσει τον αγώνα του ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας και της περιοχής μας, ενάντια στην μετατροπή της σε ορμητήριο και θύτη άλλων λαών, αλλά και σε θύμα, μιας και γίνεται μαγνήτης αντιποίνων. Σε πείσμα όλων αυτών που έχοντας εξασφαλίσει παχυλούς μισθούς καλωσορίζουν κάθε τόσο τους μακελάρηδες, να βροντοφωνάξουμε ότι είναι ανεπιθύμητοι. Δίνουμε δυναμική απάντηση στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς και κάθε μέρα.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video