ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πάσχα με τους ακρίτες της Θράκης θα κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Πάσχα με τους ακρίτες της Θράκης θα κάνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Με τους ακρίτες της Θράκης θα κάνει Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα θα περιοδεύσει στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης.

Στην τετραήμερη περιοδεία της θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια για τις καθιερωμένες Πασχαλινές ευχές με τους στρατευμένους, χωριά στα οποία εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, καθώς φέτος είναι η επέτειος των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα παρακολουθήσει τις Ακολουθίες των Αγίων Παθών, της Αποκαθήλωσης και του Επιταφίου και την Αναστάσιμη Ακολουθία, καθώς και τα τοπικά έθιμα. Επίσης, θα επισκεφθεί μουσεία, πολιτιστικούς συλλόγους, κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, μονάδα ανοιχτής φροντίδας ηλικιωμένων, σχολείο και στις πλατείες των χωριών θα έχει συναντήσεις με κατοίκους.

Η κ. Σακελλαροπούλου θα ξεκινήσει την περιοδεία της το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης από την περιοχή Τριγώνου, στον Βόρειο Έβρο, και συγκεκριμένα από τα χωριά Πτελέα και Δίκαια δίπλα στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και θα συνεχίσει στη Νέα Βύσσα δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επόμενος σταθμός θα είναι το Διδυμότειχο, οπού θα συναντηθεί και θα συζητήσει με ομάδα μαθητών του ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου «Ευγένιος Ευγενίδης». Θα ακολουθήσει γεύμα στον ιστορικό λόφο του Κάστρου Καλέ στο Διδυμότειχο βασισμένο στην θρακιώτικη νηστίσιμη διατροφή.

Το απόγευμα της Μ. Πέμπτης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει την Ακολουθία των Μεγάλων Παθών σε εκκλησία του Σουφλίου.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί δύο χωριά του ορεινού όγκου Σουφλίου, το Μικρό και το Μεγάλο Δέρειο.

Στη συνέχεια η κ. Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί το νομό Ροδόπης όπου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αποκαθήλωσης και του Επιταφίου στην εκκλησία του χωριού Ασκητές Ροδόπης, ενώ θα επισκεφθεί και το Θρυλόριο.

Το Μεγάλο Σάββατο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί στο νομό Ξάνθης όπου θα επισκεφθεί τους οικισμούς Νέας Κεσσάνης, Ποταμιάς και Μάνδρας, ενώ το βράδυ θα παραστεί στην Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό της Του Θεού Σοφίας στη Ξάνθη.

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα η κ. Σακελλαροπούλου θα ανταλλάξει ευχές με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες στην έδρα της ΧΧV Τ/θ Ταξιαρχίας στο Πετροχώρι Ξάνθης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον τόπο καταγωγής της, την Σταυρούπολη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video