ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σωματεία Έβρου: Καμία εμπλοκή του ελληνικού σιδηροδρόμου για τη μεταφορά πολεμικού υλικού

Σωματεία Έβρου: Καμία εμπλοκή του ελληνικού σιδηροδρόμου για τη μεταφορά πολεμικού υλικού
Την επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας μας με χρήση των υποδομών της περιοχής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ανέδειξαν εκπρόσωποι εργατικών σωματείων του Έβρου που το πρωί του Σαββάτου επισκέφτηκαν το μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη και συζήτησαν με εργαζόμενους.

Τους κάλεσαν να ακολουθήσουν την παραδειγματική στάση συναδέλφων τους από τη Θεσσαλονίκη και μαζί με όλους τους εργαζόμενους και ειδικά αυτούς που δουλεύουν στο σιδηρόδρομο, στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο να εκδηλώσουν την πραγματική αλληλεγγύη τους στον λαό της Ουκρανίας, να μη διευκολύνουν τη φονική μηχανή του ΝΑΤΟ.

Τέλος τους κάλεσαν να συμμετάσχουν στην απεργία στις 6 Απρίλη και στη συγκέντρωση που διοργανώνουν σωματεία και μαζικοί φορείς του Έβρου στις 10:30 π.μ., μπροστά στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης, κατά της ακρίβειας, για αυξήσεις στους μισθούς και συγκοινωνίες ασφαλείς, φθηνές και ποιοτικές για τον λαό της περιοχής που χρόνια τώρα βλέπει τη μετακίνηση με το τρένο να υποβαθμίζεται!

Σε κοινή ανακοίνωσή τους τα εργατικά σωματεία αναφέρουν:

Καμία συμμετοχή! Καμία εμπλοκή του ελληνικού σιδηροδρόμου για τη μεταφορά πολεμικού υλικού!!!

Καμία εμπλοκή της χώρας μας στις πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία για τα κέρδη των λίγων σε βάρος των λαών. Απαιτούμε να μην αξιοποιηθεί με κανένα τρόπο σιδηροδρομικό τροχαίο υλικό της χώρας μας για μεταφορά ΑμερικανοΝΑΤΟϊκού οπλοστασίου στις γειτονικές χώρες.

Καταγγέλλουμε τις απειλές της εργοδοσίας σε εργαζόμενους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην τεχνική εξασφάλιση των μηχανών που μεταφέρουν άρματα του ΝΑΤΟ, αυτές τις μέρες, από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Αποτελούν κοροϊδία και πρόκληση οι ισχυρισμοί της εργοδοσίας προς τους εργαζόμενους, λέγοντάς τους πως, «δε σας ενδιαφέρει τι κουβαλούν τα τρένα, εσάς είναι η δουλειά σας και πρέπει να πάτε» ή πως «στη σύμβαση της εταιρίας αναφέρεται η υποχρέωση του εργαζόμενου να διατάσσεται ανάλογα με τις ανάγκες της».

Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο δουλεύουν για φθηνή και ποιοτική μεταφορά του λαού και μεταφορά εμπορευμάτων προκειμένου να αξιοποιούνται και να καλύπτονται οι ανάγκες του και ΟΧΙ για να γίνονται μέρος της εμπλοκής της χώρας σε επικίνδυνους για το λαό σχεδιασμούς με τη μεταφορά ΝΑΤΟϊκού πολεμικού υλικού στα περίχωρα της Ουκρανίας.

Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο, στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο, μαζί με όλο το λαό της Αλεξανδρούπολης, δε θα γίνουμε συνένοχοι στη διέλευση της πολεμικής μηχανής από τα εδάφη της χώρας μας. Η πραγματική αλληλεγγύη προς το λαό της Ουκρανίας είναι σήμερα η πάλη για:
  • Καμία αξιοποίηση του σιδηροδρόμου και των άλλων υποδομών της περιοχής μας για μεταφορά πολεμικού υλικού σε ξένες χώρες.
  • Να γυρίσουν στην "βάση" τους οι μηχανές που αξιοποιούνται για αυτό το σκοπό.
  • Καμία απειλή εργαζομένου στο σιδηρόδρομο που αρνείται να συναινέσει στη μεταφορά ΝΑΤΟϊκού πολεμικού υλικού από την χώρα μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΦΕΡΩΝ - ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΕΒΡΟΥ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video