ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου Διδυμοτείχου

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση Wi-Fi σε δημόσιους χώρους του Δήμου Διδυμοτείχου
Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγες μέρες, το έργο "Ανάπτυξη Ασύρματων Ευρυζωνικών Δικτύων στο Δήμο Διδυμότειχου", στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας WiFi4EU από τον όμιλο Euroaxes. Πρόκειται για έργο εγκατάστασης δωρεάν σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Δήμος Διδυμότειχου προχώρησε στην εγκατάσταση κεραιών παροχής ασύρματου Wi-Fi, σε 10 γεωγραφικά σημεία:
  1. Μεταξάδες - Δημοτικό Σχολείο
  2. Ασπρονέρι - Πλατεία
  3. Κυανή - Συνοικία Ρομά
  4. ΔΕΥΑ Διδυμότειχου
  5. Κεντρική Πλατεία Διδυμοτείχου
  6. Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου
  7. Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου
  8. Κτήριο Αστυνομίας Διδυμοτείχου - Πλατεία Παναγίας Ελευθερώτριας
  9. Πλατεία Ελληνοχωρίου
  10. Κουφόβουνο

Το ασύρματο δίκτυο που αναπτύχθηκε από την Euroaxes, σε συνεργασία με το Δήμο, δίνει την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Διδυμότειχου, να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, το Internet και να αναπτύξουν την τοπική επιχειρηματικότητα, μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασης στην νέα Ψηφιακή Εποχή.
 
Οδηγίες Σύνδεσης στο Δωρεάν Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Διδυμότειχου

Όταν ο χρήστης βρεθεί στην εμβέλεια ενός ασύρματου σημείου πρόσβασης του προγράμματος, θα εμφανιστεί στη συσκευή του (κινητό, laptop κλπ.) σχετική ειδοποίηση για σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο WiFi με το όνομα «WiFi4EU».

Για τη σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο WiFi4EU δεν απαιτούνται στοιχεία (π.χ. username - password) καθώς η πρόσβαση είναι ελεύθερη.

Για τη χρήση όμως της υπηρεσίας, ο χρήστης θα πρέπει να συνδεθεί σε κάποιο περιηγητή (browser), π.χ. Chrome, Firefox, Microsoft Edge), να κάνει αποδοχή της Δήλωσης Αποποίησης Ευθυνών / Disclaimer και έπειτα Login.

Ο χρήστης αυτόματα θα μεταφερθεί στη προεπιλεγμένη αρχική σελίδα του περιηγητή του (ή στη προεπιλεγμένη σελίδα που έχει δηλώσει ο Δήμος) και είναι έτοιμος για τη χρήση του ασυρμάτου δικτύου WiFi4EU.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video