ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Open Week στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης

Open Week στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή τον εορτασμό του Ιωβηλαίου Έτους των 100 ετών από τη δημιουργία της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως που έγινε τον Νοέμβριο του 1922, η Ιερά Μητρόπολη σας προσκαλεί να επισκεφθείτε δωρεάν από Τρίτη 15 έως το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, από 9:00 έως 14:00, το Εκκλησιαστικό Μουσείο Αλεξανδρουπόλεως που βρίσκεται στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού και να γνωρίσετε την ιστορία της Μητροπόλεως μέσα από τα εκθέματα του Μουσείου.

Το Εκκλησιαστικό Μουσείο στεγάζεται στο διατηρητέο κτίριο της πάλαι ποτέ Λεονταριδείου Σχολής Αρρένων και αποτελείται από 8 αίθουσες κειμηλίων. Μέσα από τις εικόνες, τα εκκλησιαστικά σκεύη, τα άμφια και τα ξυλόγλυπτα μπορεί ο επισκέπτης να ταξιδέψει στην ιστορία της περιοχής μας, των προγόνων μας και των παραδόσεών μας.

Ελάτε μαζί μας σ’ αυτό το ταξίδι...

Στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Αλεξανδρουπόλεως.

Από Τρίτη 15 Μαρτίου έως Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, ώρες 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video