ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άλλο ένα θετικό πρότυπο στο 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Θεόδωρος Κάστανος»

Άλλο ένα θετικό πρότυπο στο 4ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης «Θεόδωρος Κάστανος»
Στα τέλη Φεβρουαρίου οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Θεόδωρος Κάστανος» παρακολούθησαν διαδικτυακά μια διαδραστική ομιλία με τον ντράμερ με σπουδές μουσικής και motivational speaker Άγγελο Πεντάρη, ο οποίος - όπως ο ίδιος λέει - ξεπέρασε την αναπηρία του με θόρυβο.

Στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, οι μαθητές, αφού ενημερώθηκαν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο πορεύονται στην καθημερινότητά τους, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Άγγελο Πεντάρη, ο οποίος τους μίλησε για την προσωπική του εμπειρία ως ατόμου με ειδικές ανάγκες.

Ο Άγγελος μοιράστηκε λίγα λόγια για τη ζωή του, την παιδική του ηλικία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την καθημερινότητά του και στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις από τους μαθητές, οι οποίοι άκουσαν με προσοχή όσα είπε ο Άγγελος και εμπνεύστηκαν να πορευθούν στη ζωή τους με αντίστοιχη δύναμη, ενέργεια και χαμόγελο.

Στο πλαίσιο της διάχυσης και συνεργασίας, τη συνέντευξη παρακολούθησαν και μαθητές από το Γυμνάσιο Τυχερού.

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Ιωαννίδου Αιμιλία

Δείτε τη διαδικτυακή συνέντευξη:

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video