ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλεξανδρούπολη: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες «Φάρος - Έλενα Σαΐρη 2022»

Αλεξανδρούπολη: Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες «Φάρος - Έλενα Σαΐρη 2022»
Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (Ο.Φ.Θ.Α.) σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.) και της LEN, διοργάνωσε και πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία, για άλλη μια χρονιά, τον διεθνή αγώνα κολύμβησης αγωνιστικών κατηγοριών «Φάρος - Έλενα Σαΐρη 2022» στην Αλεξανδρούπολη, από τις 4 έως τις 6 Μαρτίου 2022, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της κολυμβήτριας του ΟΦΘΑ Έλενας Σαΐρη που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς, μόλις στα 14 της χρόνια.


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης "Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης", με νέο ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης ΟMEGA, σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς κολύμβησης της FINA.


Οι χρόνοι των αθλητών είναι επίσημοι, καταχωρήθηκαν στο αρχείο της Κ.Ο.Ε. και θα ληφθούν υπ΄ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών/τριών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, Έφηβων - Νεανίδων, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών, Έφηβων - Νεανίδων, καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.


Στους αγώνες που έγιναν για πέμπτη φορά συμμετείχαν 280 αθλητές/τριες μεταξύ των οποίων και μέλη της προεθνικής ομάδας και οι επιδόσεις τους ήταν όλες αξιόλογες.


Αξίζει να σημειώσουμε πως για πρώτη φορά οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά μετά από την εγκατάσταση πεντακάμερου συστήματος βιντεολήψης και με υποβρύχια κάμερα υψηλής ανάλυσης. Στις οθόνες των θεατών εμφανιζόταν γραφικά επί των διαδρομών και στατιστικά στοιχεία του αγώνα.


Συνολικά απονεμήθηκαν 102 μετάλλια και τρεις αθλητές έπιασαν με τις επιδόσεις το πανευρωπαϊκό όριο.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα των αγώνων


Η διοίκηση και οι προπονητές του ΟΦΘΑ νοιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους τους συλλόγους που τίμησαν με την παρουσία τους αγώνες, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους αθλητές και τους 60 φίλους και γονείς των αθλητών του συλλόγου, που σαν εθελοντές πλαισίωσαν την αγωνόδικο επιτροπή, αλλά και «έστησαν» το χώρο διεξαγωγής του αγώνα.


Ευχαριστεί επίσης τον γιατρό του αγώνα Κόικο Ιωάννη και το Μικροβιολογικό Εργαστήριο "Δημόκριτος" που συνέδραμε με την παρουσία ασθενοφόρου στον αγώνα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον φίλο Νίκο Σεβαστό, κάτοχο και διαχειριστή της γνωστής ιστοσελίδας swim-news.gr, που τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά την εκδήλωση και κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παναγιώτη Ρέτζιο, εκπρόσωπο της εταιρείας ARENA που παραβρέθηκε για δεύτερη φορά στον αγώνα και ήταν και ένας από τους μεγάλους χορηγούς του αγώνα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Βάϊο Χάρμπα, ο όποιος επιμελήθηκε άμεσα τα νέα ρεκόρ αγώνων, αλλά και την τελική κατάταξη των ομάδων.

Για άλλη μια φορά η Αλεξανδρούπολη προβλήθηκε πανελλαδικά και όχι μόνο, μέσω των κολυμβητικών αγώνων "ΦΑΡΟΣ - ΕΛΕΝΑ ΣΑΪΡΗ" όπου για τρεις μέρες στο κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» χτυπούσε η καρδιά της αθλητικής κολύμβησης της χώρας μας.


Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ ελπίζει και θα προσπαθήσει για ακόμα καλύτερες και μεγαλύτερες διοργανώσεις, δίνοντας ραντεβού του χρόνου στην επόμενη διοργάνωση!
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video