ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Όταν η ενημέρωση μπερδεύεται με το shopping therapy

ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης: Όταν η ενημέρωση μπερδεύεται με το shopping therapy
Ένα εντελώς διαφορετικό, άκρως διασκεδαστικό και σπαρταριστό δελτίο Τύπου απέστειλε χθες η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ), το οποίο έφερε την υπογραφή του προέδρου της επιχείρησης Χαράλαμπου Μιχαηλίδη.

Στο δελτίο Τύπου, το οποίο απεστάλη στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία των τοπικών ΜΜΕ, ο κύριος Πρόεδρος μας ενημέρωνε για τις εργασίες αποκατάστασης, θωράκισης και προστασίας που έγιναν στον κεντρικό αγωγό του υδροταμιευτήρα, μετά τις ζημιές που είχαν προκληθεί από τις περσινές πλημμύρες.

Μεταξύ διάφορων ακαταλαβίστικων αναφορών και βαρύγδουπων δηλώσεων, όπως: «Ως Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζουμε ότι οι ειδικές κατασκευές μπορεί να μην είναι άγνωστο έδαφος, όμως, το μεγάλο στοίχημα κερδίζεται όταν στο τέλος της ημέρας είμαστε βέβαιοι ότι έγινε το ανθρωπίνως δυνατόν με βάση την ορθολογική διαχείριση και τον σωστό σχεδιασμό... Αισθανόμαστε ικανοποιημένοι που παραμείναμε πιστοί και φέραμε εις πέρας τον στόχο μας, παρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε» και «Με τον τρόπο αυτό, κατακτάμε τα μεγάλα εφόδια, για το ισχυρό προβάδισμα στην αναμέτρηση με την ανάπτυξη, για ένα καλύτερο και εξελιγμένο αύριο» και «Κλειδώνοντας το ασφαλές έδαφος, μπορούμε πια να περπατήσουμε χιλιόμετρα πάντα με προσπάθειες, αγώνες και θυσίες προκειμένου να επιτύχουμε όλα εκείνα για τα οποία δεσμευτήκαμε στους Συμπολίτες μας», ο συντάκτης και αποστολέας του συγκεκριμένου δελτίου Τύπου, σκέφτηκε να μας κάνει και μια… ενδυματολογική πρόταση…

Έτσι το link το οποίο υπήρχε στο δελτίο Τύπου, στο οποίο υποτίθεται υπήρχαν βίντεο και κείμενα σχετικά με τις εργασίες που έγιναν στα σημεία επέμβασης, παρέπεμπε σε ένα site με ανδρικά ρούχα και συγκεκριμένα στο παλτό της φωτογραφίας…


Οι άνθρωποι έχουν γούστο, είναι μέσα στη μόδα και δεν μπορούν να το κρύψουν! Ωστόσο, λίγη περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση στη δουλειά μας, δεν βλάπτει. Το λάθος διορθώθηκε με νέα αποστολή του δελτίου Τύπου δύο ώρες αργότερα…

Πηγή: evrosonline.gr
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video