ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καταδικάζει την πρόκληση από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στον Έβρο

Η Τ.Ε. Έβρου του ΚΚΕ καταδικάζει την πρόκληση από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» στον Έβρο
Νέα εμφάνιση έκαναν αυτή τη φορά στον Έβρο άτομα της ακροδεξιάς ομάδας που αυτοαποκαλείται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος». Περίπου 10 άτομα, με χρυσαυγίτικο θράσος και αμφίεση, εμφανίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Διδυμότειχο και στη συνέχεια στο Σουφλί.

Σύμφωνα με αναφορές, επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν αυτόκλητα ελέγχους για τη νομιμότητα των εμπόρων της λαϊκής αγοράς στο Σουφλί, εστιάζοντας σε όποιον έκριναν «ξένο» και στη συνέχεια μπήκαν σε καταστήματα εστίασης.

Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ καταδικάζει τη νέα πρόκληση από τους αυτοαποκαλούμενους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αυτή τη φορά στη γειτονιά μας, και σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Την Παρασκευή 18/02/2022 διάφοροι τύποι με Χρυσαυγήτικο θράσος και αμφίεση έφτασαν στο Σουφλί. Είναι αυτοί που υποτίθεται θα κάνανε με τα πόδια την διαδρομή από το Φυλάκιο Έβρου μέχρι την Πρωτεύουσα, προσπαθώντας να μαζέψουν υπογραφές σε ένα κείμενο γεμάτο ρατσιστικό μίσος. Είναι μέρος του γνωστού φασιστικού σιναφιού που πρόσφατα απήγαγαν γυμνασιάρχη στην Πιερία και απείλησαν δήμαρχο στο Κιλκίς.

Μάλιστα όταν είδαν ότι η φασιστική ρητορεία τους δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος έφτασαν στο σημείο να χειροδικήσουν σε συμπολίτες μας.

Καταδικάζουμε κάθε φασιστική ενέργεια που στόχο έχει τον εργαζόμενο λαό, τους απλούς ανθρώπους, τους αδύναμους και κατατρεγμένους.

Είναι αποκαλυπτική και καταδικαστέα και η στάση του κράτους και της αστυνομίας που ενώ κλήθηκε να παρέμβει άμεσα από το λαό της περιοχής δεν έκανε τίποτα στη πράξη.

Να μην περιμένουμε τίποτα από αυτό το εχθρικό προς το λαό κράτος που προτεραιότητά του είναι τα κέρδη των λίγων και όχι η προστασία του λαού, που χαϊδεύει τους φασίστες ως κρατική εφεδρεία στο χτύπημα του λαϊκού κινήματος.

Είναι αυτό το κράτος που χτυπά με τα γκλομπς τους εργαζόμενους, αυτό που ψεκάζει με χημικά όποιον διεκδικήσει τα δικαιώματα του, είναι αυτό το κράτος που έστειλε τα ΜΑΤ και προχώρησε σε συλλήψεις των αγωνιζόμενων εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας, που έστειλε τις Μονάδες Υποβρύχιων Αποστολών, την ΟΠΚΕ, το Λιμενικό και ομάδες ΔΙΑΣ στους απεργούς εργάτες στο λιμάνι του Πειραιά πριν λίγες ήμερες.

Ούτε στο Σουφλί, ούτε πουθενά να μην έχουν τόπο να σταθούν οι φασίστες.

Πολεμάμε το δηλητήριο του φασισμού - ναζισμού. Δεν αφήνουμε τόπο να σταθούν αυτοί οι εγκληματίες. Παλεύουμε για την ανατροπή του συστήματος που τους γεννάει».
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video