ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: Να μην αλλάξει χρήση και να αξιοποιηθεί το Πάρκο Αλτιναλμάζη

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: Να μην αλλάξει χρήση και να αξιοποιηθεί το Πάρκο Αλτιναλμάζη
ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!

Τις τελευταίες μέρες εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για την διαχείριση του πάρκου Αλτιναλμάζη (πρώην στρατόπεδο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ) στην Αλεξανδρούπολη, καθώς έληξαν οι συμφωνηθέντες προθεσμίες μεταξύ στρατού και δημοτικής αρχής.

Και οι δύο πλευρές αντιμετωπίζουν τον ζωτικής σημασίας αυτό χώρο σα χαρτί σε παρτίδα πόκερ και η όλη συζήτηση είναι ποιος θα κερδίσει τα περισσότερα.

Την ίδια ώρα:
  • που οι επιλογές για τους εργαζόμενους και τα παιδιά μας περιορίζονται συνεχώς και η όποια εξωσχολική δραστηριότητα έχει το αντίτιμό της,
  • που οι δωρεάν χώροι άθλησης ρημάζουν ο ένας μετά τον άλλο,
  • που τα αθλητικά σωματεία «σφάζονται» για δύο ελεύθερες ώρες να κάνουν τα τμήματα προπόνηση,
  • που οι χώροι πρασίνου αφήνονται στο έλεος τους,
Δήμος και Στρατός παίζουν πάνω στις ανάγκες των πολιτών.

Στον συγκεκριμένο χώρο είχε συμφωνηθεί η δημιουργία σχολικών εγκαταστάσεων, αθλητικών χώρων και επιπλέον χώρος πρασίνου και αναψυχής. Από τη μία οι δημοτικές αρχές η μία μετά την άλλη δεν ολοκληρώνουν το σχέδιο και από την άλλη η ηγεσία του στρατού κάνει τον καμπόσο καθώς ζητάει ανταλλάγματα για τη χρήση του χώρου από τους πολίτες της πόλης.

Να σημάνει πραγματικός συναγερμός σε όλη την Αλεξανδρούπολη και να διεκδικήσουμε και να επιβάλουμε την έναρξη των εργασιών και την καθολική λειτουργία του πάρκου προς το συμφέρον όλων μας.

Είναι ώρα να συζητάμε για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, της ζωής μας συνολικά και όχι να επιτρέψουμε περαιτέρω κατρακύλα. Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι έχουμε τεράστια ανάγκη από δωρεάν χώρους προς χρήση για άθληση, πολιτισμό, εκπαίδευση δική μας και των παιδιών μας.

Η δημοτική αρχή, μετά το οφσάιντ του Φλοίσβου, τώρα πάει να χάσει τον πιο μεγάλο ελεύθερο χώρο της πόλης, που περιλαμβάνει και το μόνο αίθριο πλέον θέατρο και όλες τις εγκαταστάσεις που έχουν έως τώρα δημιουργηθεί.

Η ηγεσία του στρατού πουλάει και αγοράζει δημόσιους χώρους και συμπεριφέρεται σαν εταιρεία real estate. Δίχως ενδοιασμό και ενώ για τους ΝΑΤΟικούς δίνονται εγκαταστάσεις, δημιουργούνται νέες, ξοδεύεται χρήμα και έμψυχο δυναμικό, για τους πολίτες της πόλης, που πάρα πολλοί υπηρετούν και στις ένοπλες δυνάμεις ζητάει μερικά εκατομμύρια ενοίκιο… ΝΤΡΟΠΗ!

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε σωματείο, σύλλογο, κάθε Αλεξανδρουπολίτη να μην επιτρέψει αυτό το έγκλημα.

- Δίνουμε μία πρώτη απάντηση με συγκέντρωση και συνέντευξη τύπου την Κυριακή 20 Φλεβάρη στις 11:00 π.μ. στην είσοδο του πάρκου.

- Καλούμε σε συντονισμό των δράσεων μας το επόμενο διάστημα με αίτημα "Το πάρκο να μείνει στο λαό της πόλης".

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΦΕΡΩΝ - ΣΟΥΦΛΙΟΥ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video