ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Οι δεξιότητες μάρκετινγκ και ψηφιακού μάρκετινγκ των τοπικών επιχειρήσεων»

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Οι δεξιότητες μάρκετινγκ και ψηφιακού μάρκετινγκ των τοπικών επιχειρήσεων»
Το Επιμελητήριο Έβρου και η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που στοχεύουν στον εντοπισμό των γνώσεων και των ικανοτήτων μάρκετινγκ που χρειάζονται ώστε να καταφέρουν οι επιχειρήσεις της περιοχής να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Οι Δεξιότητες μάρκετινγκ και ψηφιακού μάρκετινγκ των τοπικών επιχειρήσεων». Η ώρα έναρξης της εκδήλωσης είναι στις 6:00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ZOOM. Την εκδήλωση θα πραγματοποιήσουν από κοινού το Επιμελητήριο Έβρου και η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.

Θα συμμετάσχουν αλφαβητικά οι ομιλητές:
  • Πολυχρόνης Δαρδαμπούνης, Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης, ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε.
  • Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.
  • Απόστολος Παλακίδης, Ξενοδόχος, Πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης.
  • Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ και Έρευνας Αγοράς, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  • Λεωνίδας Σκερλετόπουλος, Διαχειριστής, Δομή Στήριξης Επιχειρηματικότητας Light Hub, Board member International Social Marketing Association.
  • Πέτρος Σουκουλιάς, Συνιδρυτής και Μέντωρ της SEEMS PC, π. Μέλος του Περιφερειακού (ΠΣΕΚ) και του Εθνικού Συμβουλίου Ε&Κ (ΕΣΕΚ).
  • Χριστόδουλος Τοψίδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Έβρου, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περιγραφή Εκδήλωσης

Ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής του Έβρου αντιμετωπίζει διαχρονικά αρκετές προκλήσεις. Το υψηλό μεταφορικό κόστος ανθρώπων και προϊόντων, η έλλειψη εξειδικευμένου στελεχιακού δυναμικού, η περιορισμένη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας που αποκλείει σημαντικές συνέργειες είναι κάποιες από αυτές.

Στο πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της βουλής για τη Θράκη εξάλλου, αναφέρεται η ανάγκη βελτίωσης των δεξιοτήτων των επιχειρήσεων και των στελεχών με έμφαση στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων και γνώσεων digital marketing στα πλαίσια της αναδιάταξης του εργασιακού, οικονομικού και επενδυτικού μοντέλου για μία καινοτόμα και βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

Η εκδήλωση απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής, στους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την περιφερειακή ανάπτυξη αλλά και στους εκπροσώπους τοπικών και εθνικών φορέων που ασχολούνται με θέματα περιφερειακής ανάπτυξης και εξωστρέφειας.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video