ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ολοκληρώθηκαν από το ΔΠΘ τα κτιριολογικά προγράμματα των Τμημάτων Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο και Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή

Ολοκληρώθηκαν από το ΔΠΘ τα κτιριολογικά προγράμματα των Τμημάτων Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο και Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή
Με δύο αποφάσεις που έλαβε κατά την τελευταία συνεδρίασή της η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης δρομολογείται πλέον η διαδικασία που αφορά στην ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων οι οποίες θα στεγάσουν τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες των υπό ίδρυση δύο νέων Τμημάτων του Πανεπιστημίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις υπ. αριθμ. 17/63/10.02.2022 και 22/63/10.02.2022 αποφάσεις της Συγκλήτου του ΔΠΘ που αφορούν α) στο έργο για τις Εγκαταστάσεις Εκπαίδευσης του Τμήματος Ψυχολογίας του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο και β) στο έργο για τις κτιριακές υποδομές του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΔΠΘ στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής αντίστοιχα, εγκρίθηκαν τα κτιριολογικά προγράμματα για τα οποία αναμένεται πλέον η έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ώστε να ανοίξει ο δρόμος της χρηματοδότησης για την εκπόνηση των οριστικών μελετών.

Το κτιριολογικό πρόγραμμα του Τμήματος Ψυχολογίας που θα λειτουργήσει στην Σχολή Επιστημών Αγωγής, σε έκταση 18.000 τ.μ. περίπου που θα παραχωρηθεί στο ίδρυμα από το Δήμο Διδυμοτείχου περιλαμβάνει:

• Κεντρικό Κτιριακό Συγκρότημα εμβαδού 5.935 τ.μ. που θα στεγαστούν χώροι διδασκαλίας (3.080 τ.μ., με δυο αμφιθέατρα 600 και 250 ατόμων), χώροι διοίκησης (635 τ.μ., με γραμματεία, γραφεία διδακτικού και διοικητικού προσωπικού), βιβλιοθήκη (1.195 τ.μ.), χώροι ψυχαγωγίας (90 τ.μ.), βοηθητικοί χώροι (155 τ.μ.), κ.α.

• Φοιτητικό Εστιατόριο δυναμικότητας 800 ατόμων, συνολικού εμβαδού 1.572 τ.μ. που θα περιλαμβάνει εστιατόριο, κουζίνα, βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους.

• Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου 950 τ.μ. για πεζοδρομήσεις, υπαίθριους χώρους αναψυχής, δρόμους, και χώρους στάθμευσης.

• Φοιτητική Εστία δυναμικότητας 165 ατόμων (161 μονόκλινα δωμάτια και 4 επιπλέον κλίνες με δυνατότητα χρήσης ατόμων ΑΜΕΑ), συνολικού εμβαδού 6.170 τ.μ.

Το κτιριολογικό πρόγραμμα του Τμήματος Εργοθεραπείας που θα λειτουργήσει στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΔΠΘ, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, περιλαμβάνει χώρους διοίκησης 495 τ.μ., στους οποίους εγκαθίστανται γραφεία γραμματειακής υποστήριξης, οικονομικής διαχείρισης, αρχείου, επικοινωνίας κλπ, χώρους διδασκαλίας 2.410 τ.μ., με αίθουσες, εργαστήρια και αμφιθέατρο χωρητικότητας 500 ατόμων, αποθηκευτικούς/βοηθητικούς χώρους 285 τ.μ., και χώρους ψυχαγωγίας 100 τ.μ. με δυνατότητα λειτουργίας κυλικείου.
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video