ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης: Το Πάρκο Αλτιναλμάζη να μείνει στο λαό της πόλης!

Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης: Το Πάρκο Αλτιναλμάζη να μείνει στο λαό της πόλης!
Ο Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης απαιτεί όλη η έκταση του πρώην στρατοπέδου «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» να αποδοθεί στο λαό της Αλεξανδρούπολης και να ξεκινήσουν άμεσα έργα για τη δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων και να διαμορφωθεί το υπόλοιπο ως χώρος πρασίνου και αναψυχής.

Το Ψήφισμα του Συλλόγου Γυναικών Αλεξανδρούπολης:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την άμεση απόδοση στο λαό της Αλεξανδρούπολης όλης της έκτασης του πρώην στρατοπέδου ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ (πάρκο Αλτιναλμάζη) για να καλυφθούν οι οξυμένες ανάγκες σε χώρους πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων - φυσικής δραστηριότητας και σχολικής στέγης της Αλεξανδρούπολης.

Καμία συζήτηση το πάρκο να δοθεί στο Στρατό ή να βγει στο σφυρί μέσω της Εταιρείας Αξιοποίησης Ακινήτων του Στρατού. Να ξεκινήσουν τώρα τα έργα για τη δημιουργία νέων σχολικών κτιρίων (31 στρέμματα), που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας, και αθλητικών εγκαταστάσεων (17 στρέμματα), να διαμορφωθεί το υπόλοιπο ως χώρος πρασίνου και αναψυχής.

Καλούμε όλα τα Σωματεία, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων, κάθε φορέα της Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, να υιοθετήσει το παρόν ψήφισμα και να αγωνιστεί ώστε το πάρκο να μείνει στο λαό!
 
Καλούμε να συναντηθούμε όλοι μαζί την Κυριακή 20/2/2022 στις 11:00 π.μ. στο Πάρκο Αλτιναλμάζη και να δηλώσουμε τη θέλησή μας.

Σύλλογος Γυναικών Αλεξανδρούπολης (μέλος ΟΓΕ)
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video