ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ψήφισμα Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Αν. Μακεδονίας - Θράκης

Ψήφισμα Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Αν. Μακεδονίας - Θράκης
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Όλοι εμείς, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην έδρα της περιφέρειάς μας, διαμαρτυρόμενοι για την αδιαφορία της κυβέρνησης στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Ενημερώσαμε μέσω της συντονιστικής επιτροπής για τα αιτήματά μας τον Περιφερειάρχη και όσους από τους Βουλευτές της περιφέρειάς μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, συζητήσαμε μαζί τους και τους προτείναμε τις λύσεις που μας ικανοποιούν.

Δυστυχώς η μέχρι σήμερα ανταπόκριση της κυβέρνησης είναι απογοητευτική.

Με επικοινωνιακές παρεμβάσεις και δίνοντας ψίχουλα, υποτιμά για ακόμα μία φορά τη νοημοσύνη μας και την οικονομική και κοινωνική μας προσφορά.

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε
  • Μείωση του κόστους παραγωγής, με ενίσχυση για την αγορά εφοδίων (λιπάσματα, φάρμακα).
  • Ενίσχυση για την αγορά ζωοτροφών με 150 ευρώ/ΖΜ.
  • Επιστροφή ειδικού φόρου πετρελαίου για το 2022 σε όλους και άμεση θέσπιση φθηνού Αγροτικού Πετρελαίου.
  • Πλήρης και αναδρομική κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής στα Αγροτικά τιμολόγια και στις μονάδες τυποποίησης και μεταποίησης.
  • Έναρξη πραγματικής διαβούλευσης για το στρατηγικό σχέδιο της ΚΓΠ 2023-2027, το οποίο αποφασίστηκε για εμάς, χωρίς εμάς.
  • Δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ, για φυτική και ζωική παραγωγή.
  • Κατάργηση της υποχρεωτικής κατάθεσης ηλεκτρονικών ενοικιαστηρίων, με αναγραφή του ΑΤΑΚ.
  • Αξιοπρεπείς συντάξεις στους απόμαχους του πρωτογενή τομέα, για να μη χρειάζεται να συνεχίσουν να δουλεύουν μετά τη συνταξιοδότησή τους.

Έχουμε δικαίωμα, όπως και ολόκληρη η κοινωνία, για αξιοπρεπή διαβίωση.

Θέλουμε να ζούμε και όχι απλά να επιβιώνουμε!

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΑΜ-Θ
[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video