ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενωμένη και με αποφασιστικότητα η ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης έκοψε την καθιερωμένη πίτα

Ενωμένη και με αποφασιστικότητα η ομάδα της Περιφερειακής Σύνθεσης έκοψε την καθιερωμένη πίτα
Μετά την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης στην Καβάλα, η παράταξη έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα σε χώρο εστίασης της πόλης.


Στην συνεστίαση παρέστησαν οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της, υποψήφιοι της Π.Ε. Καβάλας και ορισμένοι από τους ένθερμους υποστηρικτές της παράταξης μας στην ευρύτερη περιοχή. Η εκδήλωση περιορίστηκε σε στενό κύκλο, προκειμένου να τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα και οι προφυλάξεις που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας.


Με την ευκαιρία αυτή, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους σχετικά με τα κυριότερα θέματα της παράταξης καθώς και με όσα παρέθεσε κατά την μεσημβρινή συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και σε όσους αποχώρησαν από την παράταξη λέγοντας πως «είναι επιεικώς ανήθικο όταν στην κοινωνία στην περιοχή μας υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες άνεργοι και υποαπασχολούμενοι, οι οποίοι βιώνουν με αξιοπρέπεια την οικονομική τους στενότητα, κάποιοι να συνωθούνται για να ξεπουλήσουν την ψήφο των πολιτών ώστε να εισπράξουν 2.200 € κάθε μήνα επιπλέον των εισοδημάτων που έχουν από την δουλειά τους. Πρώτα σε αυτούς τους άνεργους και υποαπασχολούμενους οφείλουν να απολογηθούν. Στην συνέχεια πρέπει να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους κι αυτοί την εξαργύρωσαν, με "φθηνό" τρόπο! Νομίζω ότι η κοινωνία, σιωπηλά, τους αποδοκιμάζει και αυτό θα το βιώσουν στον κατάλληλο χρόνο».


Επιπλέον ο κ. Τοψίδης, αναφέρθηκε στο νέο αναπτυξιακό νόμο και ενημέρωσε τους παρόντες για την θέση της παράταξης ότι η Περιφέρεια είναι μία και ενιαία και πρέπει να αντιμετωπίζεται και στα πλαίσια του Αναπτυξιακού νόμου χωρίς γεωγραφικές διαφοροποιήσεις.


Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέτειναν στην εκτίμηση για τη νικηφόρα πορεία της παράταξης και συζήτησαν στο περιθώριο της εκδήλωσης διάφορα θέματα περιφερειακού ενδιαφέροντος τηρώντας πάντα τα ισχύοντα μέτρα για την πανδημία.


Τυχερή της βραδιάς ήταν η Φιλιώ Μουλατζίδου αφού στο δικό της κομμάτι βρέθηκε το φλουρί της βασιλόπιτας.

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video