ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επίσκεψη κλιμακίου της Περιφερειακής Σύνθεσης στον κάμπο Τυχερού - Θυμαριάς

Επίσκεψη κλιμακίου της Περιφερειακής Σύνθεσης στον κάμπο Τυχερού - Θυμαριάς
Συνάντηση με επιτελείς του ΤΟΕΒ Τυχερού είχε κλιμάκιο της Περιφερειακής Σύνθεσης αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράταξης Χριστόδουλο Τοψίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Έβρου Σταύρο Βαβία, Νίκο Βουλγαρίδη και Κωνσταντίνο Εξακουστό.


Ο κάμπος του Τυχερού στον οποίο έγινε επίσκεψη από τα μέλη του κλιμακίου, είναι για άλλη μία φορά πλημμυρισμένος και μάλιστα μόνο από «τοπικά» νερά, δηλαδή από τα νερά των πρόσφατων βροχοπτώσεων. Οι αγρότες όμως βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η αποκατάσταση των περυσινών ζημιών στα αναχώματα του κάμπου δεν έχει ολοκληρωθεί και το αποτέλεσμα είναι οι σημαντικές ζημίες στις αγροτικές καλλιέργειες.


Ο κ. Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε:

«Καταγράψαμε λεπτομερώς την κατάσταση που επικρατεί στον κάμπο Τυχερού - Θυμαριάς και η οποία έχει διαμορφωθεί κατά κύριο λόγο από την αμέλεια, την αδιαφορία και την κωλυσιεργία της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Παρά τις διαρκείς οχλήσεις των αγροτών της περιοχής και των οργάνων τους, η Περιφέρεια κώφευσε επί μακρά σειρά ετών και έτσι έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα ήδη από το πρώτο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή για τον φετινό χειμώνα.

Η παράταξη μας θα θέσει τους υπεύθυνους για άλλη μία φορά προ των ευθυνών τους, συνεχίζοντας τον διαρκή αγώνα προάσπισης των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων της ΠΕ Έβρου, αλλά και όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης».

[post_ads]
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - Unknown

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video